OFICIAL: Noul Audi RS7 Sportback intra in scena!

OFICIAL: Noul Audi RS7 Sportback intra in scena!
Cu o versiune de inalta performanta a modelului BMW Seria 6 Gran Coupe proaspat-lansata si un Mercedes CLS63 AMG disponibil mai nou in nu mai putin de trei versiuni diferite, lupta data in segmentul coupe-urilor cu patru usi este pe cale sa devina mai apriga ca niciodata. Nu inainte insa de a se alatura 'discutiei' si mult-anticipatul Audi RS7 Sportback, automobil dezvaluit in premiera mondiala in urma cu mai putin de 24 de ore.
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a intra in competitie directa cu proaspat-lansatul BMW M6 Gran Coupe si mult mai galonatul Mercedes CLS63 AMG, noul Audi RS7 Sportback se bucura de aceeasi propulsie precum ultima generatie a Avant-ului RS6, ceea ce inseamna ca sub capota se ascunde un propulsor V8 twin-turbo de patru litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 560 cai putere si 700 Newton-Metri.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Se adauga de asemenea pe lista cu picanterii tehnice si o transmisie tiptronic cu opt rapoarte, plus deja nelipsitul sistem de tractiune integrala, iar primii 100 km/h vind dupa doar 3.9 secunde! In ceea ce priveste viteza maxima, viitorii clienti vor avea din nou la dispozitie trei valori diferite: 250 km/h in versiunea standard, 280 km/h cu pachetul 'dynamic' si, nu in ultimul rand, 305 km/h atunci cand se opteaza pentru optiunea 'dynamic plus'.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Pe plan estetic, cea mai noua creatie a constructorului din Ingolstadt se remarca printr-o agresivitate extraordinara, ce se datoreaza in special partii frontale dramatic stilizate, a difuzorului spate realizat din fibra de carbon si, nu in ultimului rand, jantelor de dimensiuni mai mult decat generoase. Lista cu bunatati vizuale nu se incheie insa aici, ci continua si la nivel de exterior, acolo unde mult-anticipatul Audi RS7 Sportback imbina sportivitatea absoluta cu luxul suprem.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi RS7 Sportback
mai multe