OFICIAL: Noul V12 Vantage S este cel mai rapid Aston Martin din istorie!

OFICIAL: Noul V12 Vantage S este cel mai rapid Aston Martin din istorie!
Echipat cu un propulsor V12 de sase litri si 573 cai putere, noul Aston Martin V12 Vantage S se poate lauda cu faptul ca este cel mai rapid automobil din istoria constructorului britanic. Asta dupa ce scoatem impresionantul One-77 din ecuatie, bineinteles.
Distribuie pe Facebook

Prezentat la sfarsitul lunii mai si asteptat sa-si faca aparitia si in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, noul Aston Martin V12 Vantage S ascunde sub capota sa ventilata un propulsor V12 de sase litri capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 573 cai putere si 620 Newton-Metri.

Aston Martin V12 Vantage S

Iar asta nu e tot. Mai adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie Sportshift III AMT cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, iar recent lansatul V12 Vantage S devine brusc cel mai rapid Aston Martin de serie din toata istoria constructorului britanic de automobile. Asta dupa ce scoatem impresionantul One-77 din ecuatie, bineinteles.

Aston Martin V12 Vantage S

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de toate celelalte modele regasite in gama Aston Martin, noul V12 Vantage S are nevoie de numai 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, fascinanta creatie a companiei din Gaydon se mai poate lauda si cu o viteza maxima de aproximativ 330 kilometri pe ora, lasand astfel cu mult in urma nava amiral Vanquish.

Aston Martin V12 Vantage S

Totul vine insa cu un pret: Cel mai rapid Aston Martin de serie din toata istoria constructorului britanic de automobile, noul V12 Vantage S, poate fi al tau pentru in schimbul unei sume destul de piperate, de aproximativ 180.000 euro. Efortul merita insa cu varf si indesat, mai ales daca te numeri printre cei obsedati de GT-uri.

Aston Martin V12 Vantage S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Aston Martin V12 Vantage S
mai multe