OZN, frate! Cum arata in realitate cea mai noua masina construita sa depaseasca 400 km/h

OZN, frate! Cum arata in realitate cea mai noua masina construita sa depaseasca 400 km/h
  • Noul Mclaren Speedtail a fost surprins la o benzinarie din Belgia
  • Exemplarul in cauza "poarta" o caroserie de culoare mov
  • Sistemul hibrid instalat sub capota va oferi 1.050 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un sistem de propulsie ce combina o unitate de patru litri si un motor electric promite sa livreze puntii spate ceva mai mult de 1.000 cai.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Mclaren Speedtail a fost surprins din nou fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, de-aceasta data intr-o benzinarie din Belgia. Finisat intr-o nuanta interesanta de mov, automobilul respectiv se remarca - asemeni celorlalte exemplare ce vor parasi linia de productie, evident - inclusiv prin... capacele aerodinamice din fibra de carbon.

Chiar daca imaginile nu ne ajuta deloc in situatia data, ele lipsand cu desavarsire din peisaj, pasagerii vor descoperi la interior o configuratie speciala de tipul 1 + 2, cu scaunul soferului... montat central, daca mai era cumva nevoie de precizat.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, trebuie amintit ca noul Mclaren Speedtail mizeaza pe un sasiu monococ din fibra de carbon, pe care il ofera alaturi de un sistem de propulsie hybrid. Combinand un motor electric cu un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri, solutia cu pricina se traduce printr-o putere maxima de 1.050 CP, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Succesorul spiritual al legendarului F1 are nevoie, drept urmare, de doar 12.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 300 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice culminand cu viteza de top de 250 de mile pe ora sau, daca vrei, 403 km/h.

Produs in numai 106 exemplare, noul Mclaren Speedtail se mai poate lauda si cu o caroserie din fibra de carbon, dar si cu o suspensie activa din carbon. Alte detalii includ discuri de franare carbon-ceramice, portiere cu deschidere verticala, camere video pe post de oglinzi retrovizoare, plansa de bord cu trei display-uri color integrate, plus o trusa cu diverse scule printate 3D din titan, vizibila in galeria foto.

Mclaren Speedtail in Belgia

Mclaren Speedtail in Belgia

Mclaren Speedtail in Belgia

Mclaren Speedtail in Belgia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mclaren Speedtail in Belgia
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2020