Pentru 10 mii dolari, Dodge te lasa sa-ti customizezi Viper-ul dupa cum vrei

Pentru 10 mii dolari, Dodge te lasa sa-ti customizezi Viper-ul dupa cum vrei
  • Dodge introduce programul 1 of 1 pentru modelul Viper
  • Supercarul american poate fi personalizat in fel si chip
  • Preturile pornesc de la zece mii de dolari
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de optiunile de personalizare puse la dispozitie de ultimul Viper? Rezolvarea vine tot din partea americanilor de la Dodge, constructorul de automobile de peste Ocean anuntand zilele acestea programul de individualizare "1-of-1".

Incepand cu luna februarie a acestui an, clientii Dodge-ului Viper vor avea la dispozitie noi optiuni de personalizare. Vestea proasta este ca programul de individualizare "1-of-1" este disponibil doar in compania versiunii GTC, care costa cu aproximativ 10.000 de dolari mai mult decat varianta standard GT.

Vestea buna? Cei care sunt in cautarea supercarului ideal vor avea de ales dintr-un total de 8.000 de culori exterioare, pe cand numarul nuantelor ce finiseaza dungile aplicate caroseriei urca pana la 24 de mii. De asemenea, meniul cu pricina mai include si 10 modele de jante, 6 kituri aerodinamice diferite sau 16 moduri pentru configuratia interioara.

In plus, inainte de a iesi pe portile fabricii, Dodge-ul Viper se va mai alege si cu o placuta speciala, inscriptionata cu numele posesorului sau si instalata la nivelul panoului de bord. Am precizat oare cumva ca norocosul client va primi in dar si o macheta la scara 1/18, similara automobilului pe care tocmai l-a achizitonat?

Daca nu esti inca sigur ca diferenta de 10.000 de dolari dintre versiunea GT si varianta GTC merita pe deplin, ei bine... atunci afla ca un alt avantaj al programului de personalizare "1-of-1" este reprezentat de posibilitatea de a urmari procesul de fabricatie a masinii, din momentul plasarii ordinului si pana la iesirea exemplarului de pe linia de productie.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat. Sau, mai bine zis, de reamintit: indiferent de echiparea pe care se merge, cea mai noua generatie a supercarului Dodge Viper propune aceeasi motorizare V10 de 8.4 litri, cu 640 de cai putere si performante de invidiat.


Dodge Viper GTC8.000 de culori exterioare si 20.000 de nuante diferite pentru finisarea dungilor de pe caroserie. Personalizarea unui Dodge Viper GTC este o misiune aproape imposibila.

Dodge Viper GTCAcestea sunt doar cateva dintre optiunile disponibile in materie de jante. Nu de alta, dar numarul total pus la dispozitie de supercarul american se ridica la zece.

Dodge Viper GTCIn plus, noul Dodge Viper GTC poate fi "tunat" din fabrica inclusiv cu sase kituri aerodinamice diferite. Sau, mai bine zis, cu unul dintre cele sase kituri aerodinamice oferite.

Dodge Viper GTCDaca vine insa vorba despre interior, supercarul american propune aici o paleta compusa din 16 optiuni de personalizare - o situatie ce i-ar face invidiosi chiar si pe posesorii de limuzine de lux.

Dodge Viper GTCLa final, fiecare Dodge Viper GTC trecut prin programul "1 of 1" primeste o placuta speciala, montata la nivelul panoului de bord si inscriptionata cu numele tau. Adica al proprietarului de drept.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Dodge Viper GTC
mai multe