Pentru 77.000 de euro poti avea un BMW M4 sau... jumatate de Ferrari F12

Pentru 77.000 de euro poti avea un BMW M4 sau... jumatate de Ferrari F12
  • Un Ferrari F12 Berlinetta e de vanzare pe mobile pentru 77.000 de euro
  • Supercarul italian a fost insa implicat intr-un accident extrem de urat
  • 15.000 este numarul kilometrilor parcursi... asta daca mai conteaza cumva
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la un Ferrari F12 Berlinetta, insa niciodata nu ti-ai permis sa platesti peste 300.000 de euro pe un exemplar al supercarului italian? S-ar putea sa existe intr-un final si o rezolvare a problemei tale.

Echipat cu un propulsor V12 de 6.3 litri, capabil sa livreze rotilor spate exact 740 CP si 690 Nm, modelul F12 Berlinetta ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice Ferrari-uri lansate vreodata - fie ele de strada sau de curse.

Adaugam in meniu si o transmisie DCT cu sapte rapoarte, plus un diferential electronic pentru un maximum de aderenta, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai spectaculoase.

Numai 3.1 secunde dureaza sprintul de la 0 la 100 km/h, pe cand fantezia 0 - 200 km/h devine realitate dupa doar 8.5 secunde. Viteza maxima? Peste 340 de kilometri pe ora, promit italienii de la Ferrari in cazul modelului F12 Berlinetta.

Ferrari F12 lovit de vanzareFerrari F12 lovit de vanzare

Ferrari F12 lovit de vanzare

Si totusi, vestile bune nu se sfarsesc odata cu cifrele, respectiv numerele si valorile inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, supercarul de la Maranello impresionand inclusiv prin design-ul sau.

Intr-o alta ordine de idei, principala atractie estetica o reprezinta de departe contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, insa nu va trece neobservata nici antiteza dintre farurile alungite, respectiv stopurile rotunjite.

Prizele de aer active din dotarea spoilerului fata, aripile laterale bine conturate sau difuzorul posterior ce integreaza cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare completeaza meniul exterior, pe cand interiorul ne intampina cu un aspect minimalist si multiple ornamente din fibra de carbon.

Toate acestea vin totusi cu un pret pe masura, modelul F12 Berlinetta pornind de la peste 250.000 de euro. Daca nu iti permiti insa un exemplar nou-nout, se pare ca mai exista o sansa: cu toate ca nu vedem de ce ai da 77.000 de euro - sau, daca vrei, banii de BMW M4, pe un... Ferrari injumatatit intr-un nefericit accident auto.

Ferrari F12 lovit de vanzare

Ferrari F12 lovit de vanzare

Ferrari F12 lovit de vanzare

Ferrari F12 lovit de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari F12 lovit de vanzare
mai multe