Perana Zagato One - un nou Supercar in universul masinilor superbe

Perana Zagato One - un nou Supercar in universul masinilor superbe
La Monterey, printre alte zeci de masini prezentate in premiera, a fost dezvaluit si Perana Z-One, o noua super-masina italiana cu motor american, gata de vanzare pentru piata din Statele Unite. Intr-adevar, o masina superba, care aduce aminte de 8C Competizione, cu un design incredibil, cum numai italienii puteau sa faca. Ne place la nebunie!
Distribuie pe Facebook

Multe modele s-au facut remarcate in cadrul evenimentului de la Pebble Beach. Printre acestea, au fost cateva foarte interesante: Bugatti Veyron Super Sport, noul Boss 302 Mustang, Infiniti G25, Jaguar XKR175 si McLaren MP4-12C. Printre masinile din sectiunea Concorso Italiano, s-a remarcat un model nou, care a lasat lumea cu gura cascata. Este vorba de noua masina pentru piata americana, Zagato-style, construita Hi-Tech, Perana Z-One sports/GT, o masina marketata ca fiind super-performanta.

Este superba. Si calitatea constructiei este fara defecte. Designul acesteia le face de rusine pe celelalte masini italienesti super scumpe. Stilul este clar al unui GT European ce aduce aminte cu Maserati Gran Turismo sau Alfa Romeo 8C Competizione. Aceasta are un motor de Corvette sub capota, o traditie pastrata pentru mai multi producatori italieni, colaborand cu americanii, precum DeTomaso, Iso sau Bizzarrini.

Pretul este unul incredibil de... mic. Mai precis, 100.000 de dolari, adica in jurul sumei de 75.000 de Euro! Cam cat un Range Rover. Aspectul superb si pretul atragator vor face cu siguranta din Perana o masina de succes pe piata americana, chiar daca in Europa nu a avut foarte mare cautare.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Perana Z-One
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 August 2010