Planurile Ferrari pentru 2015: Un 458 Italia Turbo si doua noi versiuni LaFerrari

Planurile Ferrari pentru 2015: Un 458 Italia Turbo si doua noi versiuni LaFerrari
  • Ferrari ar putea lansa anul viitor trei noi modele
  • Printre acestea se numara si un 458 Turbo de 670 CP
  • Zvonurile indica si aparitia a doua versiune LaFerrari
Distribuie pe Facebook

Conform unor informatii obtinute de respectabila publicatie Automobile, italienii de la Ferrari vor lansa in 2015 doua noi versiuni ale supercarului LaFerrari - atat o varianta FXX, cat si un model Spider. De asemenea, gama producatorului de automobile din Maranello se va mai imbogati, tot anul viitor, si cu un 458 Turbo.

Italienii de la Ferrari pregatesc o noua serie de surprize celor care-si doresc si permit un automobil de inalta performanta, prima dintre acestea sosind chiar in primavara anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Versiunea imbunatatita a modelului 458 Italia, caci despre aceasta este vorba, va veni la pachet impreuna cu o motorizare V8 twin-turbo de 3.8 litri si aproximativ 670 de cai putere putere, conform unor informatii obtinute de respectabila publicatie Automobile.

De asemenea, noul M458-T se va mai putea lauda si cu numeroase imbunatatiri de ordin aerodinamic, in timp ce interiorul va pune la dispozitia ocupantilor sai acelasi sistem de infotainment Harman/Kardon precum cel din echiparea recent lansatului California-T.

Vestile bune insa abia acum sosesc. Potrivit acelorasi surse, italienii de la Ferrari vor mai lansa in cursul lui 2015 alte doua proiecte marete, inclusiv mult anticipatul LaFerrari FXX - o editie track-only cu 1.050 de cai putere sub capota si doar 30 de exemplare fabricate.

Desi acest lucru este inca destul de greu de crezut, informatiile obtinute de respectabila publicatie Automobile indica si faptul ca producatorul de automobile din Maranello ar mai veni pe piata si cu o varianta Spider a impresionatului supercar hibrid. O varianta Spider despre care se afirma ca va fi construita intr-un total de numai 50 de exemplare.

Detaliile exacte cu privire la propulsia celor doua noi versiuni ale extremului LaFerrari lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca si sub capota acestora sa ne lovim o combinate intre un motor V12 de 800 CP si unul electric de 163 CP.

Completarea / reimprospatarea gamei Ferrari va continua si in 2016, atunci cand sunt asteptate sa-si faca aparitia versiunile imbunatatite ale actualelor FF si F12 Berlinetta. Conform informatiilor obtinute de respectabila publicatie Automobile, ambele automobile vor fi acompaniate de un V12 aspirat natural, ca si pana acum, de altfel, exceptie facand modelul Ferrari Four, care ar putea fi livrat si cu o a doua motorizare, de tip V8 twin-turbo.

Distribuie pe Facebook
mai multe