Porsche 918 Spyder isi incearca norocul la Nurburgring, reuseste un impresionant 7:14

Porsche 918 Spyder isi incearca norocul la Nurburgring, reuseste un impresionant 7:14
Desi au mai ramas aproximativ 12 luni pana ce primele exemplare ale mult anticipatului Porsche 918 Spyder vor putea fi admirate pe strazile planetei noastre, constructorul din Stuttgart nu rateaza ocazia de a ne bombarda din nou creierele cu alte informatii incitante referiroare la performantele viitorului sau supercar.
Distribuie pe Facebook
Pe scurt, situatia se prezinta in felul urmator: dupa ce am aflat ca succesorul legendarului Carrera GT ascunde sub impozanta sa caroserie ceva mai mult de 770 cai putere si are nevoie de circa trei secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, astazi este ziua in care vom lua la cunostinta faptul ca viitorul Porsche 918 Spyder reuseste sa parcurga un tur la Nurburgring in numai sapte minute si 14 secunde.

Intr-o alta ordine de idei, urmatoarea nava amiral a constructorului din Stuttgart se anunta mai rapida decat majoritatea supercarurilor cunoscute de omenire, precum Porsche 911 GT2 RS, Maserati MC12, Pagani Zonda F, Enzo Ferrari, Porsche Carrera GT, Lamborghini Aventador LP700-4, etc. De fapt, altfel spus, noul Porsche 918 Spyder se anunta a fi mai rapid decat toate automobilele street-legal care-au trecut pe la Nurburgring cu cateva mici exceptii, precum Dodge Viper ACR, Gumpert Apollo Sport si o pereche de Radical-uri.

Suna destul de bine, nu-i asa? Si cu toate acestea, nu trebuie uitat urmatorul detaliu: pretul de pornire al noului noul Porsche 918 Spyder este de 645.000 euro, fara TVA si alte taxe incluse.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2012