Porsche 991 GT3 RS vine anul viitor, renunta la cutia manuala si trece la PDK

Porsche 991 GT3 RS vine anul viitor, renunta la cutia manuala si trece la PDK
Doar doua saptamani au trecut de la lansarea oficiala a noului 911 GT3, insa germanii de la Porsche nu s-au sfiit sa afirme ca inginerii din Stuttgart lucreaza deja la o versiune si mai performanta a acestuia.
Distribuie pe Facebook

Noul Porsche 991 GT3 RS, caci despre el este vorba, va debuta pe piata candva la inceputul anului viitor, constructorul german din Stuttgart urmand a lansa pana la acel moment alte doua premiere mondiale extrem de importante, printre care urmatoarea generatie a legendarului 911 Turbo, dar si mult anticipata versiune de productie a hibridului 918 Spyder.

Din pacate, informatiile sunt limitate la acest moment insa, conform unui oficial al companiei din Zuffenhausen, noul Porsche 991 GT3 RS va renunta la serviciile cutiei manuale cu sase rapoarte, urmatoarea generatie a modelului german destinat iesirilor pe circuit urmand a se bucura, asemeni recent-lansatului GT3, doar de prezenta unei transmisii PDK cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. De asemenea, noul Porsche 991 GT3 RS va fi inzestrat si cu o directie asistata electric, pe lista cu specificatii tehnice fiind asteptat sa-si faca aparitia si un sistem ce permite virarea rotilor spate.

Intr-o alta ordine de idei, viitorii clienti se vor bucura intr-o oarecare masura de o reteta similara recent-lansatului GT3, cu mentiunea ca noul Porsche 911 GT3 RS va aduce cu sine mai multi cai putere, dar si mai putine kilograme. In plus, nu ar fi de mirare ca si aspectul aerodinamic sa fie usor revizuit, o serie de imbunatatiri minore fiind asteptate, de asemenea, si la nivelul interiorului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2013