Porsche 991 GT3 RS vine la Geneva cu un motor aspirat de 4.0 litri si 500 CP

Porsche 991 GT3 RS vine la Geneva cu un motor aspirat de 4.0 litri si 500 CP
  • Noul Porsche 991 GT3 RS debuteaza luna viitoare, la Geneva
  • Supercarul german promite un motor de 4.0 litri si 500 CP
  • Valorile maxime vor fi livrate catre roti de o cutie PDK
Distribuie pe Facebook

Amanat vreme de aproximativ opt luni, noul Porsche 911 GT3 RS pare intr-un final pregatit pentru mult anticipatul sau debut.

Programata pentru perioada 5 - 15 martie 2015, cea de-a 85-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show se anunta un adevarat festin pentru iubitorii de supercaruri.

Noul Ferrari 488 GTB, mega-hibridul Koenigsegg Regera sau ultimul Bugatti Veyron construit vreodata nu vor fi insa singurele surprize pregatite de salonul auto elvetian pentru vizitatorii sai.

Toti aici isi va face debutul, de asemenea, si urmatoarea generatie a Porsche-lui 911 GT3 RS care, conform ultimelor zvonuri, va fi livrata la pachet tot alaturi de o motorizare aspirata cu sase cilindri.

Spre deosebire insa de versiunea anterioara, noul model din Stuttgart va avea sub capota un propulsor cu capacitate de patru litri, caracterizat de un set de valori maxime deloc neglijabile: 500 CP si 460 Nm.

Aparent, transmisia PDK cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj va reprezenta singura optiune din punctul de vedere al cutiei de viteze, meniul tehnic fiind completat de un sistem ce permite inclusiv virarea rotilor spate.

Daca vine vorba despre aspectul stilistic, se pare ca urmatoarea generatie a Porsche-lui 911 GT3 RS va avea o caroserie cu aproximativ 50, respectiv 30 de milimetri (fata / spate) mai lata decat cea a variantei 991 GT3.

Nu vor lipsi de pe lista cu bunatati exterioare nici prizele de aer supradimensionate sau detaliile agresiv-stilizate, supercarul german alegandu-se inclusiv cu o pereche de jante cu prindere centrala si dimensiuni pe 20 / 21 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, combinatia de piele si alcantara lupta impotriva unor scaune (de tip scoica) realizate din fibra de carbon pentru rolul de atractie principala.

Acestea si alte informatii esentiale cu privire la noul Porsche 991 GT3 RS regasim chiar in urmatoarele doua imagini, ce surprind bucati din lista cu dotari a supercarului german.

Porsche 991 GT3 RS - Detalii

Porsche 991 GT3 RS - Detalii

Distribuie pe Facebook
mai multe