Porsche a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate

Porsche a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate
  • Porsche a construit in total doar o singura masina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si un sunet aproape perfect.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de o decada si jumatate, inca din anul 2003, vechiul Porsche Carrera GT a reusit sa cucereasca o lume intreaga. Atat prin aspectul senzual al caroseriei, cat si prin simplitatea meniului de la interior.

Seria vestilor bune culmineaza cu motorizarea aspirata in zece cilindri, de 5.7 litri si undeva in jurul a 612 cai putere, oferita exclusiv in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte, spre marea bucurie a puristilor.

Un sistem de tractiune spate si o greutate mai mica de ~1.400 de kilograme aveau sa completeze fisa cu specificatii de ordin tehnic, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se astfel in mai putin de patru secunde. Deloc rau, nu-i asa?

Acceleratia de la 0 la 200 de kilometri pe ora in aproximativ 9.9 secunde si viteza maxima de circa 330 de kilometri pe ora promiteau, la randul lor, sa atraga atentia amatorilor de performanta in linie dreapta.

Oferit pentru mai putin de jumatate de decada, pana in anul 2006, vechiul Porsche Carrera GT a fost produs intr-un numar redus de exemplare, de 1.270. Numai unul singur se poate lauda insa cu un exterior finisat in nuanta metalizata Dark Olive.

De asemenea, pentru ca totul sa fie perfect, primul proprietar al respectivei masini a mai optat si pentru o cabina accesorizata cu piele de culoare Ascot Brown, astfel rezultand o combinatie clasica si atemporala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2021