Porsche a montat pe aceasta masina cel mai puternic motor in patru cilindri pe care il are Grupul Volkswagen

Porsche a montat pe aceasta masina cel mai puternic motor in patru cilindri pe care il are Grupul Volkswagen
  • Porsche a lansat la mijlocul acestei saptamani noul varf al gamei 718
  • Modelul GTS ofera un benzinar turbo in patru cilindri, de 2.5 litri si 365 CP
  • Clientii vor avea de ales intre o versiune Coupe si o varianta Roadster
Distribuie pe Facebook

Cum suna, dar si ce performante ofera unitatea de 2.5 litri si nu mai putin de 365 CP, ei bine... aflam chiar din urmatoarele trei materiale video.

Porsche a lansat la mijlocul acestei saptamani noul varf al gamei 718. Botezat GTS, modelul in cauza va fi oferit spre comercializare atat intr-o versiune cu plafon fix, cat si intr-o varianta decapotabil.

Sub capota se ascunde un benzinar turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 2.497 centimetri cubi. Potrivit primelor informatii oficiale, propulsorul respectiv dezvolta o putere maxima de 365 CP.

Cuplul motor se ridica, in schimb, la 420 Nm si este disponibil inca de la 1.900 rotatii per minut. De livrarea valorilor catre puntea spate se ocupa o manuala cu sase rapoarte sau, optional, cutia PDK.

In functie de cum arata configuratia finala, acceleratia de la 0 la 100 km/h se poate realiza chiar si intr-un timp de numai 4.1 secunde. De cealalta parte, viteza de top este de 290 de kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, noul Porsche 718 GTS dispune la exterior de spoilere fata / spate restilizate si diverse detalii de culoare neagra. Pe de alta parte, interiorul dispune de anumite elemente in alcantara.

Acum, daca vine vorba despre lista de preturi, versiunea cu plafon fix porneste de la 76.137 de euro. In ceea ce priveste varianta decapotabila, aceasta costa cu peste 2.000 de euro mai mult, in speta 78.160 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe