Porsche celebreaza revenirea la Le Mans cu un 911 Martini Racing

Porsche celebreaza revenirea la Le Mans cu un 911 Martini Racing
  • Porsche a dezvaluit noul 911 Carrera S Martini Racing Edition
  • Supercarul va fi oferit intr-o serie limitata la 80 de exemplare
  • Lista cu imbunatatiri include cateva detalii speciale remarcabile
Distribuie pe Facebook

Dupa o absenta de peste un deceniu si jumatate, Porsche revine in cele din urma la Le Mans, pentru a concura impotriva celor de la Audi si Toyota in cadrul clasei LMP1 destinate prototipurilor. Importantul eveniment va fi marcat de oficialii constructorului de automobile din Stuttgart cu o versiune speciala a modelului 911 Carrera S, construita in numai 80 de exemplare.

Botezata Martini Racing Edition, cea mai noua editie speciala a legendarului Porsche 911 are la baza ultima generatie a modelului Carrera S si vine la pachet impreuna cu o motorizare de 3.8 litri si 400 de cai putere. Nu lipsesc de pe fisa cu specificatii tehnice, de asemenea, nici sistemul de tractiune spate sau cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, primii 100 de kilometri pe ora venind astfel dupa circa 4.1 secunde.

Daca performantele mai sus mentionate nu vor reprezenta nici un fel de surpriza pentru nimeni, ei bine... situatia se schimba atunci cand vine vorba de aspectul vizual.

Porsche 911 Carrera S Martini Racing EditionPorsche 911 Carrera S Martini Racing Edition

Nu de alta dar, spre deosebire de versiunea sa standard, modelul Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition se poate lauda, asa cum o sugereaza si denumirea sa, cu numeroase accente exterioare constand in schema de culori a celebrului brand de bauturi alcoolice.

Tot la nivel de exterior intalnim si un set de spoilere fata si spate restilizate, lista cu atractii principale continuand cu cele doua eleroane remarcabile atasate capotei motorului si incheindu-se in cele din urma cu jantele in cinci spite duble, ce "ascund" etriere finisate in rosu. In ceea ce priveste nuanta caroseriei, viitorii clienti ai celei mai noi editii speciale a legendarului Porsche 911 vor avea la dispozitie doar doua optiuni: alb sau negru.

Disponibil la vanzare incepand cu luna august a acestui an, modelul Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition va fi fabricat in numai 80 de exemplare, fiecare dintre acestea promitand o gama larga de dotari standard, scaunele imbracate in piele neagra, reglabile electric, pachetul Sport Chrono si sistemul Porsche Communication Management (PCM) - care include navigatie prin GPS, plus audio marca Bose, fiind cele mai reprezentative detalii.

Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe