Porsche ne propune un 911 Cabrio cu interior... din lemn

Porsche ne propune un 911 Cabrio cu interior... din lemn
  • Porsche ne propune un 911 Cabrio cu o configuratie speciala
  • Exemplarul cu pricina are ornamente interioare din lemn
  • Cabina modelului german se lauda inclusiv cu piele Espresso
Distribuie pe Facebook

In timp ce majoritatea clientilor vor merge pe aluminiu sau fibra de carbon, specialistii Porsche Exclusive au ales lemnul pentru decorarea acestui 911 Carrera S Cabriolet.

Alb, rosu sau albastru? Piele, alcantara ori fibra de carbon? Atunci cand vine vorba despre configurarea unui Porsche 911, optiunile sunt practic nelimitate. Iar cea mai noua creatie a departamentului Exclusive nu face decat sa scoata in evidenta aceasta situatie.

Spre deosebire de majoritatea exemplarelor care circula pe strazile planetei, automobilul din cazul de fata iese in evidenta printr-o combinatie clasica si, totodata, eleganta de exterior finisat in Jet Black Metallic, plus interior imbracat in piele Espresso.

911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive

911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive

Acesta reprezinta insa doar un mic capitol al povestii noastre, principala chestiune legata de 911-le Carrera S Cabriolet semnat Porsche Exclusive constand in... exact, in ornamentele din lemn prezentat inclusiv la nivelul volanului sport multifunctional in trei spite.

Despre partea tehnica a exemplarului cu pricina nu avem niciun fel de informatie, drept pentru care vom reaminti ca versiunea standard a modelului german de inalta performanta este pusa in miscare, mai nou, de o unitate twin-turbo de trei litri si 420 CP.

Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se face prin intermediul cutiei PDK cu sapte rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.1 secunde - multumita inclusiv pachetului Sport Chrono prezent la datorie in cazul de fata.

Dupa cum precizam si anterior, viteza maxima este de 304 kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant... ei bine, consumul mediu de carburat a coborat pana la pragul celor 7.8 litri la 100 km de cand aparitia sub capota a unui propulsor turbo.

911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive

911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive

911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive
mai multe