Porsche Panamera Turbo S vine in curand!

Porsche Panamera Turbo S vine in curand!
Devoratorii de senzatii extreme si sedanuri ultra-sportive vor simti un adevarat fior la auzul urmatoarei vesti: Porsche Panamera, cel mai neconventional model cu patru usi al acestui moment, este pe cale sa primeasca o noua versiune. Si nu vorbim de orice versiune, ci de cea mai puternica varianta pe care banii o pot cumpara - Turbo S!
Distribuie pe Facebook

Desi nu este nimic oficial la acest moment, o serie de zvonuri sosite din partea unor proprietari Porsche - zvonuri confirmate ulterior si de o parte dintre dealerii constructorului din Stuttgart, ne anunta ca marca germana va dezvalui chiar luna viitoare o noua versiune a neconventionalului Panamera. Si, spre fericirea noastra, cei de la Porsche nu au de gand sa ne ucida cu o motorizare diesel, ci planuiesc sa ne ispiteasca cu mult-asteptata varianta Turbo S - un nume care reuseste sa trezeasca un fior atat in inima fanilor marcii germane, cat si in inima tuturor pasionatilor de senzatii extreme si sedanuri super-sportive.

Noul Porsche Panamera Turbo S va ascunde sub capota un propulsor twin-turbo in opt cilindri, cu o capacitate de 4.8 litri, despre care se speculeaza ca va dezvolta nu mai putin de 550 cai putere si peste 800 Nm. Performantele raman momentan un mister, insa multumita inteligentei cutii de viteze PDK (Porsche Doppelkupplungsgetriebe) si a sistemului de tractiune integrala ne putem astepta ca extremul model cu patru usi din Stuttgart sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde, in timp viteza maxima va depasi bariera celor 300 km/h. Mai mult de atat, ne asteapta si un nou record la Nurburgring - tinand cont de faptul ca actualul Panamera Turbo a reusit sa parcurga aici un tur de pista in doar 7 minute si 56 de secunde, fiind astfel cel mai rapid sedan de serie care a fost vazut vreodata in Iadul Verde.

La final, reamintim ca modelul Porsche Panamera este disponibil deja in sase versiuni diferite - Panamera, Panamera S, Panamera 4, Panamera 4S, Panamera S Hybrid si Panamera Turbo. Pretul de pornire in Romania al variantei de baza este de 84.508 euro, cu TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2011