POZE REALE cu primul M5 4x4 din istorie. Uite cum arata pe viu super-sedanul BMW

POZE REALE cu primul M5 4x4 din istorie. Uite cum arata pe viu super-sedanul BMW
  • BMW a lansat la Frankfurt primul M5 cu tractiune integrala
  • Automobilul bavarez ascunde sub capota un V8 de 600 cai putere
  • Clientii vor avea de platit pe masina cel putin 117.900 euro
Distribuie pe Facebook

Organizata in perioada 14 - 24 septembrie 2017, editia cu numarul 67 a Salonului Auto International de la Frankfurt este gazda primului M5 cu tractiune integrala din istoria companiei BMW.

Pe langa noul X7 iPerformance, concept care a reusit sa imparta in doua tabara BMW, oficialii bavarezi au mai lansat cu ocazia Salonului Auto ce de se desfasoara zilele acestea la Frankfurt si primul M5 4x4 din istoria companiei.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 117.900 de euro, respectivul model este pus in miscare de o unitate V8 bi-turbo de 4.4 litri si 600 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Un diferential activ si sistemul de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului de care discutam anterior sunt, de asemenea, oferita inca din echiparea de baza, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.4 secunde.

Viteza maxima, in schimb, difera de la exemplar la exemplar: daca versiunea standard se opreste la 250 km/h, ei bine... varianta insotita de optiunea M Driver’s Package continua sa sprinteze pana la aproximativ 305 kilometri pe ora.

Asemeni modelului pe care il inlocuieste, primul BMW M5 xDrive din istorie dispune de mai multe elemente unice de design, precum spoilerele fata / spate agresiv stilizate, evacuarea cvadrupla sau jantele din aliaj de pana la 20 de inch.

Nu lipsesc insa din meniu nici detaliile interioare sinonime cu un maximum de sportivitate, super-sedanul bavarez apeland in acest caz la un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune cu suport lateral marit si accente multiple de rosu.

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M5 - Poze reale
mai multe