Pregateste-te sa fii uimit. Bugatti anunta consumul noului Chiron Pur Sport

Pregateste-te sa fii uimit. Bugatti anunta consumul noului Chiron Pur Sport
  • Pregateste-te sa fii uimit
  • Bugatti anunta consumul noului Chiron Pur Sport
Distribuie pe Facebook

Cat consuma un automobil de 1.500 de cai si aproape doua tone proiectat pentru a livra un maximum de performanta pe circuit? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din randurile urmatoare.

Lansat cu surle si trambite in primavara acestui an, primul Bugatti Chiron Pur Sport din istorie are ca scop principal oferirea unui maximum de performanta pe circuit. Drept urmare, consumul mediu de carburant nu este deloc relevant.

Dar cui nu ii place sa descopere si, totodata, sa invete lucruri noi? Potrivit Agentiei americane pentru Protectia Mediului (EPA), respectivul automobil are nevoie de 23.5 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Consumul de carburant creste pana la 29.4% in regim urban, in timp ce rularea pe autostrada arde doar 18 litri la 100 de kilometri. In concluzie, primul Bugatti Chiron Pur Sport este mai gurmand inclusiv decat versiunea normala a gamei Chiron.

Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi

Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi

In cazul in care mintea iti joaca feste si ai uitat deja din ce este compusa reteta primului Bugatti Chiron Pur Sport din istorie, tinem sa iti reamintim ca aceasta debuteaza cu o motorizare W16 de 1.500 de cai. Cu totii livrati ambelor punti.

Proiectat, dupa cum precizam inclusiv anterior, pentru a oferi un maximum de performanta pe circuit, respectivul automobil se mai bucura si de o suspensie modificata. Plus un sistem de franare cu placute speciale, realizate din titan.

Asa cum reiese si din primele fotografii date publicitatii, primul Bugatti Chiron Pur Sport din istorie adopta un nou pachet aerodinamic la nivelul caroseriei. Ce aduce in prim plan un eleron posterior fix, de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mai usor cu 50 de kilograme decat versiunea normala a gamei Chiron, respectivul automobil reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.3 secunde. Important de precizat, productia totala va fi limitata la numai 60 de unitati.

Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi

Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi

Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bugatti Chiron Pur Sport - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2020