Bugatti-ul care a pus pe jar intreaga lume. Cum arata, de fapt, misterioasa masina

Bugatti-ul care a pus pe jar intreaga lume. Cum arata, de fapt, misterioasa masina
  • Bugatti prezinta oficial noul Chiron Pur Sport
  • Motorul si cutia vin cu diverse modificari
  • Pachetul aerodinamic este si el usor diferit
Distribuie pe Facebook

Productia noii variante de echipare va fi limitata la doar 16 unitati, au anuntat oficialii companiei din Molsheim. In ceea ce priveste pretul de vanzare, acesta depaseste trei milioane de euro - fara taxe.

Fotografiata la sfarsitul saptamanii trecute fara niciun fel de camuflaj, punand pe jar intreaga lume, misterioasa masina pe care inginerii Bugatti o testau de zor pe strazile Africii de Sud a renuntat intr-un final la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Botezata Pur Sport, cea mai noua varianta de echipare din gama Chiron vine cu un motor de opt litri si 1.500 de cai putere sub capota...

... oficialii companiei din Molsheim anuntand insa ca celebra unitate cu 16 cilindri si patru turbine poate "urca" acum pana la 6.900 de rotatii per minut, cu 200 rpm mai mult decat in mod normal. Cresterea linie rosii a turometrului este insotita de o scurtare a rapoartelor de viteza, astfel ca acceleratia de la 60 la 120 de kilometri pe ora dureaza cu aproape doua secunde mai putin ca in cazul unui Chiron.

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Seria modificarilor continua la nivelul suspensiei, acolo unde noul Bugatti Chiron Pur Sport mizeaza pe arcuri cu pana la 65% mai tari, potrivit primelor informatii date publicitatii. Dupa cum era de asteptat, numeroase vesti bune sosesc si dinspre sistemul de franare, cea mai recenta varianta de echipare din gama Chiron apeland la un set de placute din titan, carora li se alatura discuri mai usoare.

Daca vine vorba, in schimb, despre aspectul estetic, ei bine... principala atractie o reprezinta, fara doar si poate, eleronul fix montat in partea din spate a caroseriei in doua portiere. Totodata, persoanele cu adevarat atente la detalii vor mai avea sansa de a trece in revista si o pereche de prize de aer proaspat aparuta in partea superioara a aripilor fata, dar si spoilere restilizate, plus jante diferite.

Asa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, productia toala a noului Bugatti Chiron Pur Sport va fi limitata la numai 16 exemplare. Cea mai recenta varianta de echipare din gama Chiron vine cu un pret pe masura specificatiilor sale, suma minima pe care clientii o au de achitat in cazul de fata pornind de la 3.2 milioane de euro - inainte de TVA si alte taxe percepute de fiecare stat in parte.

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Bugatti Chiron Pur Sport
mai multe