Pregateste-te sa fii uimit: Dodge anunta pretul noului Charger SRT Hellcat

Pregateste-te sa fii uimit: Dodge anunta pretul noului Charger SRT Hellcat
  • Noul Dodge Charger Hellcat porneste de la 63.995 dolari
  • Modelul american propune un V8 supraalimentat de 707 CP
  • Viteza maxima este de 328 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic automobil cu patru usi din lume costa mult mai putin decat ne-am fi imaginat: doar 63.995 de dolari vor americanii de la Dodge pe noul Charger SRT Hellcat, clientii avand astfel de platit numai 90.5 $ per CP. Asta in timp ce cuplul maxim de aproximativ 880 Newton-Metri este oferit gratuit, din partea casei.

Dodge continua sa socheze cu politica de preturi practicata, oficialii producatorului american de automobile anuntand recent ca noul Charger SRT Hellcat va fi disponibil la vanzare la un pret de pornire de 63.995 dolari.

In schimbul acestei sume infime de bani, cumparatorii se vor alege cu un super-sedan de 707 cai putere si 881 Newton-Metri, capabil sa parcurga sfertul de mila in numai 11 secunde. Surprizele continua cu viteza maxima de 328 kilometri pe ora.

Charger SRT HellcatCharger SRT Hellcat

Charger SRT Hellcat

La fel ca si in cazul versiunii Challenger SRT Hellcat, secretul din spatele acestor performante se ascund in spatele unui propulsor V8 supraalimentat de 6.2 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu trei moduri diferite.

Aceleasi trei moduri diferite - Street, Sport si Track, sunt oferite si pentru setarea suspensiei ajustabile, pachetul tehnic fiind completat de intr-un final de sistemul de franare dotat pe puntea fata cu discuri de 15.4 inch si etriere in patru pistonase.

Pe plan estetic, noul Dodge Charger SRT Hellcat promite o sumedenie de elemente remarcabile, prizele supradimensionate de la nivelul partii frontale, capota ventilata a motorului, aripile laterale proeminente - ce gazduiesc jante forjate pe 20 inch, sau eleronul aplicat portbagajului conferindu-i super-sedanului american un aspect puternic si impunator.

In ceea ce priveste meniul interior, volanul multifunctional in trei spite si scaunele incalzite / ventilate cu suport lateral marit nu reprezinta decat varful iceberg-ului. Nu de alta, dar lista cu bunatati mai include si ceasuri de bord digitale, sistem de infotaiment cu ecran tactil de 8.4 inch, plus 18 difuzoare Harmon Kardon capabile de 900 W.

Charger SRT Hellcat

Charger SRT HellcatCharger SRT Hellcat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (143) Poze Charger SRT Hellcat
mai multe