Prima masina construita in Vietnam. Compania producatoare a lansat o versiune V8, care atinge 300 km/h

Prima masina construita in Vietnam. Compania producatoare a lansat o versiune V8, care atinge 300 km/h
  • Vinfast prezinta la Geneva noul model Lux V8
  • SUV-ul vietnamez are un motor cu 455 CP sub capota
  • Viteza maxima este de 300 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale noii variante de motorizare Lux V8 vor ajunge aparent pe strazi in cursul anului viitor, insa oficialii Vinfast nu au facut pana la momentul de fata niciun fel de precizare cu privire la pretul de pornire.

Asamblata pe vechea platforma a bavarezului BMW Seria 5 si ambalata intr-un design remarcabil, marca Pininfarina, prima masina construita in Vietnam a debutat in urma cu aproximativ sase luni, in cadrul Salonului Auto International de la Paris.

Jumatate de an mai tarziu, cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2019, SUV-ul Vinfast Lux revine intr-o noua formula menita sa atraga atentia publicului de pe Batranul Continent: cu o motorizare V8 de 6.2 litri si 455 de cai putere.

Imprumutata cel mai probabil de la General Motors, unitatea in cauza - ce pluseaza cu un cuplu motor de 624 Nm, promite sa propulseze modelul de origine asiatica pana la o viteza maxima care ar putea face invidioase chiar si versiunile RS, M sau AMG.

Mai precis, prima masina construita in Vietnam promite sa se opreasca din accelerat abia dupa ce acul vitezometrului indica atingerea bornei de 300 de kilometri pe ora atunci cand este servita in noua varianta de top, botezata Vinfast Lux V8.

Din punct de vedere estetic, super-SUV-ul prezentat cu ocazia salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva iese in evidenta in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize uriase de aer, respectiv o evacuare cvadrupla.

Un set de jante cu diametrul de 22 inch, in spatele carora se ascund etriere de culoare rosie, pune capat listei cu atractii exterioare, pe cand departamentul interior scoate la iveala scaune cu suport lateral marit si ornamente din fibra de carbon.

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Vinfast Lux V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Vinfast Lux V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2019