Primele imagini reale cu noul Nissan GT-R 2017. Uite cum arata supercarul japonez fara pic de Photoshop

Primele imagini reale cu noul Nissan GT-R 2017. Uite cum arata supercarul japonez fara pic de Photoshop
  • Noul Nissan GT-R 2017 a debutat oficial
  • Supercarul japonez ofera 565 CP
  • Vanzarile vor lua startul in vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Nissan a pus la punct un nou facelift pentru actualul GT-R R35, versiunea imbunatatita a supercarului japonez fiind prezentata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Anuntat cu surle si trambite in cursul zilei de miercuri, noul Nissan GT-R 2017 iese in evidenta printr-o agresivitate debordanta, stilistii niponi operand numeroase modificari atat la nivelul partii frontale, cat si celei posterioare.

Schimbarile nu se opresc insa aici, versiunea imbunatatita a supercarului japonez facandu-se remarcata la exterior inclusiv printr-un set de jante forjate cu design in 15 spite si diamentru de 20 inch.

Odata "rezolvat" pachetul aerodinamic - care asigura acum un plus de stabilitate la vitezele mari, cei de la Nissan s-au napustit imediat asupra interiorului, acolo unde noul GT-R 2017 impresioneaza in special prin ecranul de opt inch destinat sistemului de infotainment.

Nissan GT-R 2017 - Poze RealeNissan GT-R 2017 - Poze Reale

Ecran tactil care poate fi controlat chiar si prin intermediul unui joystick - Display Command, dupa cum ii zic niponii - pozitionat la nivelul consolei centrale realizate din fibra de carbon.

Intr-un final, versiunea imbunatatita a supercarului japonez mai propune, pentru cabina, si materiale de calitate superioara, respectiv insonorizare de top, sistemul de evacuare din titan adoptand tehnologia Active Noise Cancellation tocmai in acest sens.

Din punct de vedere tehnic, noul Nissan GT-R 2017 anunta un total de 565 de cai putere, cei 20 CP proaspat aparuti in peisaj fiind obtinuti in urma cresterii presiunii in cele doua turbine ale motorului V6 de 3.8 litri.

Nissan GT-R 2017 - Poze Reale

Nissan GT-R 2017 - Poze Reale

Conform oficialilor niponi, versiunea imbunatatita a supercarului japonez se lauda si cu o serie de optimizari la nivelul transmisiei automate cu sase trepte si dublu ambreiaj, de un tratament similar avand parte si suspensia sport.

Nu stim inca daca si cum au afectate sprintul 0 - 100 km/h, respectiv viteza maxima, comunicatul de presa anuntand in schimb ca noul Nissan GT-R 2017 va fi disponibil la vanzare incepand cu vara anului 2016.

Pretul versiunii imbunatatite a supercarului japonez ramane si el pentru moment un mare mister, drept pentru care ne indreptam intreaga atentie catre primele fotografii reale ale modelului cu pricina - surprinse in cadrul Salonului Auto de la New York.

Nissan GT-R 2017 - Poze RealeNissan GT-R 2017 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Nissan GT-R 2017 - Poze Reale
mai multe