Primele masini Lamborghini Urus au ajuns in Romania. POZE din Bucuresti cu bolidul italian de 650 CP

Primele masini Lamborghini Urus au ajuns in Romania. POZE din Bucuresti cu bolidul italian de 650 CP
  • Primele masini Lamborghini Urus au ajuns in Romania
  • Bolidul de 650 CP si 200.000+ euro a fost pozat in Bucuresti
  • Pana la inceputul lui aprilie fusesera comandate 20 de masini
Distribuie pe Facebook

In urma cu aproximativ trei luni si jumatate, la inceputul lui aprilie, Lamborghini Romania anunta ca a primit 20 de comenzi pentru noul Urus, un SUV cu motor V12 de 650 CP si pret de peste 205.000 de euro.

La aproape 15 ani de la asamblarea ultimului exemplar din seria LM002, Lamborghini a lansat pe piata un nou SUV. Construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne si chiar... Volkswagen Touareg, modelul Urus ofera o reteta complet diferita de formula celebrului sau stramos.

Probabil cea mai mare surpriza a automobilului italian consta in motorizarea instalata sub capota, un V8 cu doua turbine de dimensiuni generoase si capacitatea cilindrica de patru litri. Prima de acest gen pentru un produs al companiei din Sant'Agata Bolognese, unitatea in cauza dezvolta 650 CP.

O alta premiera absoluta este data de cutia automata cu opt viteze, care lucreaza alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala. Respectiva configuratie ii permite noului Lamborghini Urus sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde si, totodata, sa atinga o viteza maxima de 305 km/h.

Vorbim, astfel, despre cel mai rapid SUV vandut la ora actuala, onoare pentru care clientii vor trebui sa scoata din buzunare peste 200.000 de euro. Chiar si asa, divizia din Romania a companiei italiene anunta la inceputul lunii aprilie ca a primit deja 20 de comenzi pentru bolidul de 650 CP din Sant'Agata Bolognese.

Doua dintre acestea au fost fotografiate de curand pe strazile din Bucuresti, imaginile ajungand ulterior pe Forumul 4Tuning, la categoria Masini tari vazute la noi !!!. Vorbim despre un exemplar de culoare alba, respectiv unul gri.

Lamborghini Urus in Romania

Lamborghini Urus in Romania

Important de precizat: Daca ai mai multe fotografii cu aceste doua Lamborghini-uri Urus - sau, de ce nu, cu alte exemplare ale SUV-ului italian de 650 CP si peste 200.000 de euro, te invitam sa le postezi in sectiunea de comentarii a articolului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2018