Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa versiunea de top ar putea costa peste 200.000 de euro.

Lansat sub forma de concept chiar la finalul anului trecut, primul BMW XM din istorie a revenit - in dupa amiaza zilei de astazi, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: bavarezii au prezentat publicului larg - in cele din urma, varianta de serie a SUV-ului gandit pentru a concura impotriva unor nume precum Aston Martin DBX si Lamborghini Urus.

BMW XM

BMW XM

BMW XM

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul lui 2023, exclusivistul produs masoara peste cinci metri in lungime si se va remarca, la exterior, in special prin contrastul dintre grila masiva a radiatorului si luminile de zi subdimensionate, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si aripile proeminente, evacuarea cvadrupla ori jantele din aliaj de pana la 23 de inch.

In interior - de cealalta parte a portierelor, cel mai exclusivist SUV al bavarezilor isi va intampina cumparatorii alaturi de un ecran curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o tapiterie realizata din piele Merino, insertii de Alcantara. Dar si instalatie audio cu 1.500 W - semnata de Bowers & Wilkins.

Sub capota, primul BMW XM din istorie combina un propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 25.7 kWh pentru o putere totala de circa 653 CP, livrata rotilor de pe ambele punti. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de numai 4.3 secunde.

Ulterior, clientii vor putea opta si pentru o savoare Label Red - cu respectiva aroma bucurandu-se de aceeasi solutie tehnica, dar cu 748 CP si 1.000 Nm. Din nefericire, nota de plata a produsului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Aston Martin DBX sau Lamborghini Urus nu reprezinta - la momentul actual, decat un mister de proportii.

BMW XM

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2022