Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze - de ce nu, mai putin de 3.2 secunde.

Surprins de-a lungul timpului - cu diferite ocazii, in numeroase imagini spion, primul XM din istoria bavarezilor de la BMW a renuntat, in cele din urma, la absolut toate secretele sale de ordin tehnic si stilistic. Prezentat publicului larg sub forma de concept, mult anticipatul SUV proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Aston Martin DBX sau Lamborghini Urus se remarca numaidecat - daca mai trebuia cumva precizat, prin dimensiunile ridicole ale grilei frontale, aflata in contrast cu luminile de zi aproape infime.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu capota ventilata a motorului, aripile laterale extrem de bine conturate - ce gazduiesc jante din aliaj cu diametrul de 23 de inch, evacuarea cvadrupla si blocurile optice posterioare caracterizate - la randul lor, de un design nonconformist, in timp ce meniul de la interior a pregatit o combinatie interesanta de carbon, cupru si piele cu aspect vintage.

BMW Concept XM

BMW Concept XM

BMW Concept XM

BMW Concept XM

Inutil de mentionat, acelasi BMW Concept XM se mai poate lauda - printre altele, si cu un panou curbat ce gazduieste doua display-uri uriase: unul pentru ceasurile de bord digitale si configurabile, altul destinat sistemului de infotainment de ultima generatie. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor mai dispune - totodata, si de un set de scaune fata cu tetiere incorporate, de o bancheta spate neobisnuita, dar si de un volan multifunctional cu parte inferioara plata si accente contrastante de rosu, de un plafon iluminat si asa mai departe.

Lista atractiilor principale se incheie, intr-un final, cu propulsia, combinatia dintre o unitate cu opt cilindri in V si un motor electric de inalta performanta traducandu-se prin valori maxime imposibil de ignorat si trecut cu vederea - sinonime cu nici mai mult, nici mai putin de 750 de cai putere si 1.000 de Newton-Metri - dupa cum este precizat si in comunicat de presa oferit, de curand, publicului larg.

Conform aceluiasi material, primul XM din istoria bavarezilor de la BMW va intra in productia de serie - ce se va desfasura la uzina companiei din Spartanburg, SUA, la sfarsitul lui 2022. Nota de plata nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si - de asemenea, o necunoscuta de proportii, insa pretul de vanzare al SUV-ului proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum Lamborghini Urus ori Aston Martin DBX ar putea depasi pragul de 150.000 de euro, inainte de a vorbi si despre echipamentele optionale.

BMW Concept XM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze BMW Concept XM
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2021