Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Galerie foto completa

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Galerie foto completa
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Lansat special pentru a concura impotriva unor produse precum Aston Martin DBX sau Lamborghini Urus, respectivul autoturism porneste - in Romania, de la 170.051 de euro. Aparent.

Dezvelit publicului larg cu doar cinci zile in urma, chiar la jumatatea saptamanii precedente, primul BMW XM din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni - incepand de anul viitor, cel mai exclusivist SUV al bavarezilor se remarca numaidecat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cu lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste 5.1 metri.

Acelasi autoturism lansat special pentru a concura impotriva unor produse precum Aston Martin DBX sau Lamborghini Urus se mai poate lauda, la nivelul exteriorului, si cu o grila frontala masiva - conturata cu ajutorul unor elemente aurii si iluminate pentru o doza extra de opulenta, cu aripi laterale proeminente, jante din aliaj cu un diametru de pana la 23 de inch si, nu in ultimul rand, cu un difuzor posterior atent sculptat, insotit de o evacuare cu tips-uri verticale.

BMW XM

BMW XM

In interior, de cealalta parte a portierelor, primul BMW XM din istorie va miza pe un display curbat pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale, cumparatorii celui mai exclusivist SUV al bavarezilor, disponibil pe piata din Romania la preturi incepand de la putin peste 170.000 de euro, putand experimenta si o instalatie de 1.500 W de la Bowers & Wilkins. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, nici scaunele cu masaj, pielea Merino, insertiile de Alcantara ori plafonul iluminat.

Lansat special pentru a concura impotriva unor produse precum Aston Martin DBX sau Lamborghini Urus, respectivul automobil se bucura de serviciile unui propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri - acompaniat de un motor electric cu o baterie de 25.7 kWh pentru un total de 653 CP si 800 de Newton-Metri, indeajuns pentru ca mastodontul de 2.700 de kilograme sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 4.3 secunde.

Ulterior, primul BMW XM din istorie va fi disponibil si intr-o versiune comercializata sub denumirea de Label Red, livrata alaturi de o versiune cu 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri a motorizarii mentionate anterior, cu precizarea ca performantele si pretul variantei de top nu reprezinta, momentan, decat un mister si o necunoscuta de proportii. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor promite si o suspensie adaptiva, cu amortizoare controlate electronic, discuri de franare uriase etc.

BMW XM

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2022