Primul Corvette cu motor central din istorie. VIDEO cu sunetul propulsorului V8 aspirat

Primul Corvette cu motor central din istorie. VIDEO cu sunetul propulsorului V8 aspirat
  • Primul Corvette cu motor central din istorie a debutat oficial la mijlocul acestei veri
  • Supercarul american ofera un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, de 6.2 litri si cel putin 490 CP
  • Pachetul Z51 Performance oferit optional face ca sprintul 0 - 96 km/h sa dureze <3 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, supercarul companiei americane ar trebuie sa sprinteze pana la 96 de kilometri pe ora in mai putin de trei secunde.

Dezvelit chiar la mijlocul acestei veri, dupa decenii intregi de asteptare, primul Corvette cu motor central din istorie este o bestie de masina pentru cei cu buget redus. Disponibil la vanzare in schimbul unei sume care porneste de la...

... doar 59.995 de dolari, supercarul companiei americane ofera inca din configuratia de baza o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care produce undeva in jurul a 490 de cai putere - la care se adauga 630 Nm.

Pentru numai 5.000 de dolari in plus, clientii au la dispozitie pachetul Z51 Performance, care se face vinovat de o crestere a valorilor maxime pana la 495 CP si 637 Nm. Unde mai pui ca sprintul de la 0 la 96 km/h dureaza acum <3 secunde.

Vestile bune continua cu echiparea extrem de bogata, inclusiv cea mai accesibila versiune dispunand in standard de faruri LED, ceasuri de bord digitale, dar si tapiterie din piele, jante pe 19 / 20" (fata / spate) sau camera pentru marsarier.

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma detaliile deja cunoscute cu privire la primul Corvette cu motor central din istorie si trecem la seria noutatilor absolute. In cazul de fata, nici mai putin, nici mai putin decat sunetul propulsorului V8.

Distribuie pe Facebook
mai multe