Primul M3 Touring din istoria BMW, fotografiat pentru prima oara in Romania!

Primul M3 Touring din istoria BMW, fotografiat pentru prima oara in Romania!
Oferit la preturi incepand de la peste 99.600 de euro, extremul break bavarez se bucura de serviciile unui motor M TwinPower Turbo in sase cilindri, cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi si undeva in jurul a 510 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Primul M3 Touring din istoria BMW a fost surprins de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, in Bucuresti, respectivul vehicul mizand pe o unitate I6 de 3.0 litri, cu doua turbine in echipare, pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu 510 CP. Astfel - cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 250 ori 280 km/h - in functie si de dotarile selectate de viitorul cumparator.

Oferit in schimbul unei sume minime de 99.603 euro, extremul break bavarez isi va mai intampina potentialii clienti - in standard sau optional, si alaturi de o suspensie adaptiva, condimentata cu amortizoare controlate electronic. Din peisaj nu lipsesc - daca mai trebuia cumva precizat, nici diferentialul activ, directia cu raport variabil, discurile de franare carbon-ceramice, jantele din aliaj forjat, prezente in combinatia 19 / 20 de inch, farurile cu tehnologie Laser, detaliile exterioare din fibra de carbon, elementele interioare din piele, scaunele multifunctionale, display-ul curbat.

BMW M3 Touring in Romania

BMW M3 Touring in Romania

BMW M3 Touring in Romania

Sursa: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2024