Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si - apoi, incursiunea pana la 270 de kilometri pe ora, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de cinci zile, inca de la inceputul acestei primaveri, cel mai recent membru al noii game Mercedes CLE stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior la interior, respectivul autoturism de origine germana se remarca atat prin spoilerele agresiv stilizate, cat si prin aripile sculptate atent ori jantele cu diametrul de pana la 20 de inch, din aliaj usor, ingredientelor cu pricina alaturandu-li-se, mai mult sau mai putin surprinzator, instrumente de bord digitale, scaune fata actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, tapiterie din piele perforata, display central cu diagonala de 11.9 inch, climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, instalatie audio de inalta fidelitate, marca Burmester, sistem de navigatie cu AR, bancheta spate cu locuri individuale.

Sub capota, un benzinar cu sase cilindri in linie, o capacitate de 3.0 litri, compresor electric, turbina mecanica si, la fel de important de precizat, tehnologie mild-hybrid la 48 de volti lucreaza impreuna cu o transmisie AMG SPEEDSHIFT TCT in noua trepte de viteza pentru a livra rotilor de pe ambele punti pana la 472 CP. De unde si un 0 - 100 km/h in doar 4.2 secunde, acelasi AMG CLE 53 4MATIC Coupe propunandu-si sa se aventura, ulterior, pana la o viteza de top de 270 km/h, astfel ca de la orizont nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune, nici suspensia ajustabila, condimentata cu amortizoare adaptive, discurile de franare uriase, directia integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2024