Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Primul Mercedes-AMG CLE din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model de performanta al nemtilor ofera un motor cu sase cilindri in linie si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Oferit la preturi incepand de la suma de 91.511 euro, produsul cu pricina se mai poate lauda, printre altele, si cu un sistem audio 3D Surround, cu 17 difuzoare, semnat de compania Burmester din Berlin.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de cinci saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui martie, noul Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Coupe nu mai necesita niciun fel de introducere sau de prezentare. Explicatia: privit de la exterior, autoturismul conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi RS5 si BMW M440i xDrive Coupe se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, insa nici capota cu nervuri a motorului, pragurile laterale proemnente, care fac legatura intre jantele cu un diametru de pana la 20 de inch - confectionate din aliaj usor, ori eleronul subtil pentru portbagaj nu vor trece intocmai neobservate.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, automobilul constructorului cu sediul in comuna germana Affalterbach isi va intampina clientii si alaturi de boxe 3D Surround de la Burmester, prezente intr-un numar de 17, scaune sport actionate electric - cu incalzire, racire, memorie, masaj, instrumente de bord digitale, volan in trei spite, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii. Cu mentiunea ca de la orizont nu lipsesc, de asemenea, nici tapiteria realizata din piele Nappa, bancheta cu locuri individuale, iluminarea ambientala, statia pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile, navigatia acompaniata de un display tactil cu o diagonala de 11.9 inch sau - daca mai trebuia cumva precizat, multiplele ornamente din fibra de carbon.

Comercializat la preturi incepand de la suma de 91.511 euro, primul Mercedes-AMG disponibil sub denumirea de CLE 53 4MATIC+ Coupe a fost condimentat cu un motor cu o capacitate de 2.999 de centimetri cubi, pe benzina, care lucreaza impreuna cu o turbina mecanica si un compresor electric pentru a livra tuturor celor patru roti - mai mult ori mai putin surprinzator, un total de pana la 449 de cai putere si 600 de Newton-Metri. Alte elemente si detalii puse la dispozitia potentialilor cumparatori cuprind inclusiv un starter-generator integrat - de 23 de cai putere si 205 Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in exact 4.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2024