Primul Mercedes SLS AMG GT vandut in Romania costa 250.000 euro si apartine unei femei

Primul Mercedes SLS AMG GT vandut in Romania costa 250.000 euro si apartine unei femei
Piata de automobile de lux din Romania este mai bogata de saptamana trecuta cu un nou model. Nu vorbim insa de un model oarecare, ci de un Mercedes SLS AMG GT in valoare de 250.000 de euro comercializat de RMB Inter Auto, Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz in Cluj.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul anului trecut, modelul Mercedes SLS AMG GT vine la pachet atat cu un plus de 20 cai putere - comparativ cu versiunea SLS AMG, cat si cu un total de 650 Newton-Metri.

Mercedes SLS AMG GT in Romania

De asemenea, cu cateva imbunatatiri ne intalnim si la nivelul transmisiei AMG SPEEDSHIFT DCT cu sapte rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum in numai 3.7 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la pragul celor 320 kilometri pe ora.

Mercedes SLS AMG GT in Romania

Tot pe plan tehnic, noul Mercedes SLS AMG GT se poate lauda si cu mici modificari la nivelul suspensiei AMG RIDE CONTROL, lista cu atractii principale continuand cu sistemul de franare de inalta performanta, inzestrat cu discuri ceramice de dimensiuni generoase.

Mercedes SLS AMG GT in Romania

Pe plan estetic, impresionanta creatie a inginerilor din Affalterbach iese in evidenta in special prin blocurile optice cu tenta fumurie, oglinzile imbracate in fibra de carbon, plus etrierele finisate intr-o nuanta de rosu aprins.

Mercedes SLS AMG GT in Romania

In ceea ce priveste exemplarul din cazul de fata, acesta se poate lauda si cu un set de jante cu design in cinci spite duble, ce masoara 19, respectiv 20 inci (fata / spate), respectiv un interior finisat in piele designo si accesorizat cu volan AMG Performance in piele Nappa, cusaturi in forma de carouri, insertii de fibra de carbon, plus sistem audio de inalta fidelitate marca Bang&Olufsen.

Mercedes SLS AMG GT in Romania

"Aceasta este o masina cu adevarat seducatoare, iar o data ce ai apasat pedala de acceleratie te face sa-ti doresti autodepasirea limitelor. Este pe masura personalitatii clientei care a ales-o!’ spune Catalin Pojar, specialist vanzari Mercedes-Benz la RMB Inter Auto, reprezentanta responsabila cu livrarea acestei bijuterii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes SLS AMG GT in Romania
mai multe