Primul NSX s-a vandut pentru 1.2 milioane dolari. DA, 1.2 milioane dolari!

Primul NSX s-a vandut pentru 1.2 milioane dolari. DA, 1.2 milioane dolari!
  • Primul exemplar al noii generatii Acura NSX s-a vandut pentru 1.2 milioane dolari
  • Intreaga suma va fi donata in scopuri caritabile
  • Supercarul japonez ofera un V6 twin-turbo de 3.5 litri si trei motoare electrice
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar al noii generatii Acura NSX a reusit sa adune 1.2 milioane dolari la o licitatie organizata de casa Barrett-Jackson. Intreaga suma va fi donata in scopuri caritabile, catre Pediatric Brain Tumor Foundation, respectiv Camp Southern Ground.

Dupa zile, saptamani, luni si chiar ani intregi de asteptare, Acura a repornit in cele din urma productia legendarului model NSX.

Primul exemplar al noii generatii a fost vandut chiar in cursul acestui weekend, in cadrul unei licitatii speciale organizate de casa Barrett-Jackson.

1.2 milioane dolari a reusit sa adune supercarul japonez pentru caritate, intreaga suma obtinuta urmand a se indrepta catre Pediatric Brain Tumor Foundation, respectiv Camp Southern Ground.

Primul Acura NSX 2017

Cel care a plecat acasa cu primul exemplar al noii generatii Acura NSX este Rick Hendrick, nimeni altul decat proprietarul Hendrick Motorsports.

Acelasi Mr. Hendrick a actionat asemanator si atunci cand a venit vorba despre vanzarea ultimului BMW M5 "30 Jahre", de exemplu.

Revenind insa la supercarul japonez, reamintim ca propulsia acestuia este asigurata de un V6 twin-turbo cu capacitate de 3.5 litri si trei motoare electrice.

Valorile maxime ale sistemului hibrid numara aproximativ 573 CP si 645 Nm, livrarea lor facandu-se catre toate cele patru roti prin intermediul unei automate cu dublu ambreiaj si noua rapoarte.

Primul Acura NSX 2017

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in doar trei secunde, lista cu atractii principale culminand cu viteza de top de 307 kilometri pe ora.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur detaliu de adaugat, si anume pretul de baza al supercarului japonez.

Pret care, dupa cum preczam si anterior, porneste de la 156.000 dolari pentru un exemplar normal si poate ajunge pana la 205.700 dolari cu toate optiunile bifate.

Primul Acura NSX 2017

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2016