Producatorul care vrea sa elimine companiile de tuning. A lansat propriile modificari pentru masinile pe care le vinde

Producatorul care vrea sa elimine companiile de tuning. A lansat propriile modificari pentru masinile pe care le vinde
  • Producatorul care vrea sa elimine companiile de tuning
  • A lansat propriile modificari pentru masinile pe care le vinde
Distribuie pe Facebook

Meniul anuntat de curand, chiar zilele trecute, cuprinde inclusiv diferite elemente exterioare si interioare realizate din fibra de carbon.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca de la sfarsitul lui 2017, noul Lamborghini Urus stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Motorul V8 cu doua turbine si pana la 650 de cai, aspectul dramatic stilizat al caroseriei, dar si setul format din trei display-uri (de la interior) reprezinta cele mai bune argumente in acest sens.

Un alt punct principal de atractie consta in timpul de 3.6 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de km/h, fisa cu specificatii tehnice a respectivei masini scotand la iveala si o viteza maxima de 305 kilometri pe ora.

Probabil cel mai impresionant SUV de la momentul de fata - din punctul de vedere al sportivitatii, mult anticipatul Urus nu dezamageste nici daca vine (cumva) vorba despre atentia primita din partea marilor companii de tuning de pe planeta. Este si unul dintre motivele pentru care Lamborghini a lansat propriile modificari pentru gama cu pricina.

Oferit in schimbul unei sume necunoscute, meniul destinat masinii in cauza aduce cu sine si diferite elemente exterioare din fibra de carbon: prelungiri proeminente pentru spoilere fata si spate, eleron pentru portbagaj etc.

Pentru acelasi client obsedat de fibra de carbon, noul Lamborghini Urus pune la bataie si o carcasa destinata special motorului V8 cu doua turbine si pana la 650 de cai - adus si anterior in discutie, la inceput de material. Seria vestilor bune continua cu unele ornamente interioare, plus (mai in gluma, mai in serios) o prelata ce imita dezirabilul material.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2021