Productia acestui model a luat sfarsit in 2014, insa compania nu a reusit nici acum sa vanda toate exemplarele fabricate

Productia acestui model a luat sfarsit in 2014, insa compania nu a reusit nici acum sa vanda toate exemplarele fabricate
  • Productia acestui model a luat sfarsit in 2014
  • Compania nu a reusit insa nici acum sa vanda toate exemplarele fabricate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu opt clindri in V si capacitatea de 6.2 litri livreaza rotilor spate cel putin 571 de cai putere. Plus 650 Nm.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de un deceniu, cu ocazia editiei organizate in toamna anului 2009 a celebrului Salon Auto International de la Frankfurt, prima sportiva de sine statatoare din gama Mercedes-AMG a reusit sa uimeasca o lume intreaga. Atat prin combinatia de clasic si modern de la nivelul departamentului estetic, cat si prin motorizarea aspirata cu opt cilindri in V, de 6.208 centimetri cubi si cel putin 571 de cai putere.

Mercedes Benz SLS AMG

Oferita, de-a lungul timpului, in nenumarate optiuni si configuratii, intre care si o versiune Black Series cu o varianta de 631 de cai putere si numai 635 de Newton-Metri a propulsorului mentionat anterior, gama SLS AMG a revenit, de curand, pe buzele tuturor. Si totul dupa ce compania producatoare a dezvaluit, zilele acestea, ca a vandut doua exemplare noi-noute pe parcursul lunilor trecute.

Situatia este cu atat mai ciudata cu cat asamblarea modelului respectiv s-a incheiat, oficial, la jumatatea decadei anterioare, insa nu neaparat unica la nivelul industriei. Ba dimpotriva: anul trecut, Dodge anunta ca a reusit sa comercializeze doua unitati din legendara serie de produse Viper care, teoretic, a devenit istorie in cursul lui 2017, punand capat inclusiv existentei unitatii V10 de 8.4 litri, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Mercedes Benz SLS AMG

Mercedes Benz SLS AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mercedes Benz SLS AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2021