Productia acestui model a luat sfarsit in 2017, insa compania nu a reusit nici pana acum sa vanda toate exemplarele fabricate

  • Productia acestui model a luat sfarsit in 2017
  • Compania nu a reusit insa nici pana acum sa vanda tot lotul
Distribuie pe Facebook

Un mare constructor auto se confrunta cu o problema mai putin obisnuita: chiar daca productia unui model de-al sau a luat sfarsit acum trei ani, dealerii nu au reusit nici pana in ziua de astazi sa vanda toate exemplarele din stoc.

Iti mai aduci cumva aminte de cea de-a cincea si, de asemenea, ultima generatie a legendarului Viper? Prezentat oficial in urma cu mai bine de opt ani, in prima parte a decadei anterioare, respectivul model nu a fost fabricat decat pana in 2017, dupa cum precizam si anterior.

Chiar si asa, Dodge nu a reusit sa vanda nici pana in ziua de astazi toate unitatile asamblate, doua exemplare noi-noute facand cunostinta cu primii lor proprietari... abia in trimestrul trecut.

O situatie similara a fost consemnata si anul trecut, cand dealerii au reusit sa scape de cinci modele Viper de ultima generatie. In plus, nici 2018 nu a facut exceptie de la aceasta regula, cand nu mai putin de 19 astfel de bucati au iesit pentru prima data din showroom-uri.

Daca respectivele unitati nu au fost niciodata dorite de clienti sau exemplarele cu pricina au fost pastrate in speranta ca fanii Dodge le vor cumpara la suprapret... ramane doar un mister.

Realitatea este ca cea de-a cincea si, de asemenea, ultima generatie a legendarului Viper se vindea acum trei ani, in 2017, la preturi incepand de la putin peste 90.000 de dolari. Inutil de mentionat, modelul in cauza oferea la schimb inclusiv o unitate V10 cu capacitatea de 8.4 litri.

Proiectata pentru o putere maxima de aproximativ 640 CP, respectiva unitate lucra exclusiv alaturi de o cutie manuala cu sase viteze pentru a pune in miscare... rotile de pe puntea spate, evident.

Dodge Viper - Galerie Foto

Dodge Viper - Galerie Foto

Dodge Viper - Galerie Foto

Dodge Viper - Galerie Foto

Dodge Viper - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dodge Viper - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2020