Racheta, frate! Danezii au lansat pe piata masina care atinge 450 km/h

Racheta, frate! Danezii au lansat pe piata masina care atinge 450 km/h
  • Racheta, frate!
  • Danezii au lansat pe piata masina care atinge 450 km/h
Distribuie pe Facebook

Multumita unui sistem de propulsie hybrid, ce combina o unitate V12 cu patru turbine, plus o capacitate de 6.6 litri, pe benzina, cu doua motoare electrice pentru un total de 1.850 CP, extrema creatie promite sa ajunga de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.3 secunde. Pare-se.

Segmentul destinat automobilelor de inalta performanta s-a imbogatit - de curand, cu un nou produs memorabil. Oficialii companiei Zenvo din Praesto publicand - cu doar cateva clipe in urma, primele fotografii si informatii ale extremului Aurora Tur.

Zenvo Aurora Tur

Zenvo Aurora Tur

Construit din aluminiu si carbon, impresionantul autoturism se bucura de prezenta si, totodata, serviciile unui ansamblu hybrid, croit in jurul unei motorizari V12 quad-turbo de 6.6 litri - pe benzina, care livreaza ambelor punti o putere de pana la 1850 de cai. Prin urmare, cu pedala de acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in numai 2.3 secunde, pe cand viteza de top se invarte - aparent, in jurul unei valori de 450 km/h.

Pretul de pornire al noului Zenvo Aurora Tur nu ramane - pentru moment, decat o necunoscuta de proportii. Cu precizarea ca danezii planuiesc sa ofere 50 de unitati ale modelului ce se mai lauda - printre altele, si cu suspensie activa, de tip pushrod.

Zenvo Aurora Tur

Zenvo Aurora Tur

Zenvo Aurora Tur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Zenvo Aurora Tur
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 August 2023