Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 2009 are motor V12 si cutie manuala

Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 2009 are motor V12 si cutie manuala
  • Rar se intampla sa gasesti una de vanzare
  • Masina din 2009 are motor V12 si cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii tehnice, conform anuntului de vanzare publicat pe internet.

O masina cu motor V12 si cutie manuala? Fabricat in cursul anului 2009 si scos, de curand, la vanzare, urmatorul Aston Martin DBS stie cu siguranta, fara niciun fel de dubiu, cum sa iasa in evidenta - incepand cu nuanta exterioara Toro Red.

La interior - in schimb, de cealalta parte a portierelor, tapiteria in doua culori, dar si cusaturile contrastante deschid lista atractiilor principale.

Aston Martin DBS de vanzare

Aceeasi masina cu motor V12 si cutie manuala se mai poate lauda, totodata, si cu jante din aliaj pe 20 de inch. Plus diferite ornamente din fibra de carbon - la care se adauga scaune incalzite, instalatie audio de inalta fidelitate si multe altele.


Din punct de vedere mecanic, principalul punct de atractie il reprezinta - in cazul in care mai trebuie cumva precizat, benzinarul de 5.9 litri.

Respectiva masina cu motor V12 si cutie manuala mai vine si cu trei pedale, dar si cu un rulaj mai mic de 30.000 de kilometri. Pentru urmatorul Aston Martin DBS au fost facute cinci oferte diferite, cea mai mare de aproximativ 116.000 de dolari.

Aston Martin DBS de vanzare

Aston Martin DBS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Aston Martin DBS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2021