Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din '93 are motor V16 de 6.0 litri

Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din '93 are motor V16 de 6.0 litri
  • Rar se intampla sa gasesti una de vanzare
  • Masina din '93 are motor V16 de 6.0 litri
Distribuie pe Facebook

Doar noua astfel de exemplare au fost fabricate, in total, trei dintre acestea ajungand in garajul celebrului sultan din Brunei.

Se remarca numaidecat prin liniile care aduc aminte de Lamborghini Diablo, insa nici cele doua randuri de faruri escamotabile nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune, seria atractiilor principale continuand, la nivel de exterior, cu nuanta superba de albastru de la nivelul caroseriei in doua portiere.

Aceeasi nuanta de albastru coloreaza si tapiteria dintr-o piele fina, reteta specifica departamentului interior cuprinzand inclusiv instrumente de bord gradate pana la 10.000 de rotatii pe minut si 400 de kilometri pe ora, printre altele.

Cizeta V16T de vanzare

In ceea ce priveste lista ingredientelor de ordin tehnic, oferta masinii construite in numai noua exemplare si cunoscuta publicului larg sub denumirea de Cizeta V16T culmineaza cu motorizarea in 16 cilindri, cu o capacitate de sase litri. Realizata prin unirea a doua V8-uri de pe Lamborghini Urraco, unitatea in cauza dezvolta 540 CP.

Valoarea din dreptul vitezei maxime, dar si timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora raman, din pacate, o mare necunoscuta, anuntul de vanzare vorbind, in schimb, si despre o cutie manuala cu cinci rapoarte.

Nota de plata, la randul ei, reprezinta un alt mister, specialistii casei de licitatii RM Sotheby's sperand ca vor obtine pe impresionanta creatie o suma cuprinsa intre 600.000 si 750.000 de dolari. Daca va fi asa sau nu, vom afla la sfarsitul saptamanii curente, chiar in cursul zilei, atunci cand va avea loc vanzarea fabuloasei sportive.

Cizeta V16T de vanzare

Cizeta V16T de vanzare

Cizeta V16T de vanzare

Cizeta V16T de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Cizeta V16T de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021