Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat. Masina cu motor central are cutie manuala si tractiune spate

  • Un Ferrari cu transmisie manuala e de vanzare in Olanda
  • Din 2006, respectivul F430 are 48.000 de kilometri la bord
  • Nota de plata se ridica la suma de 119.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, unitatea de 4.3 litri produce o putere maxima de 490 CP, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar patru secunde. Viteza de top a sportivei asamblate in 2006 depaseste 315 km/h.

McLaren, Ferrari sau Lamborghini. Sunt doar cateva dintre companiile ale caror masini nu mai ofera nici macar in mod optional o cutie manuala. La fel se intampla si in cazul produselor de la Audi Sport sau Mercedes-AMG, in timp ce divizia BMW M si marca Porsche au numai cateva automobile in gama... care vin la pachet alaturi de trei pedale.

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Sa gasesti zilele acestea o sportiva fara transmisie automata reprezinta, asadar, o adevarata provocare. Este, cel mai probabil, si motivul pentru care urmatorul F430 se vinde cu aproape 120.000 de euro. Are mai bine de zece ani vechime si a parcurs pana la momentul de fata undeva in 48.000 de kilometri - deloc putin pentru calutul cabrat.

Nici mari modificari nu a suferit de-a lungul timpului - de fapt, singura imbunatatire consta in setul de jante imprumutat de la versiunea Scuderia, si nici configuratia exterior / interior nu este mai speciala. Dupa cum spuneam si anterior insa, ocaziile in care apare un McLaren, Ferrari sau Lamborghini manual la vanzare sunt extrem de rare.

Daca merita acest F430 cateva zeci de mii de euro in plus doar pentru ca vine cu trei si nu doua pedale, ei bine... tine exclusiv de cumparator. Cert este ca, cu motorul V8 montat central si tractiunea spate, sportiva italiana promite senzatii de neuitat, greu de gasit intr-un segment in care cutia automata a preluat aproape complet controlul.

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Ferrari F430 cu transmisie manuala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ferrari F430 cu transmisie manuala
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2018