Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat. Masina din 2017 are cutie manuala si motor V12 aspirat

  • Un exclusivist Aston Martin V12 Vantage S a fost scos de curand la vanzare pe piata din SUA
  • Automobilul din 2017 combina o cutie manuala cu o motorizare aspirata in 12 de cilindri
  • Pretul de achizitie al sportivei de origine britanica a fost stabilit la suma de 189.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

Numai 100 de astfel de exemplare au ajuns in total peste Ocean, pe piata auto din SUA, unul dintre acestea fiind scos de curand la vanzare in Elkhart Lake, statul Wisconsin.

Cel mai probabil ultima masina care ofera o cutie manuala cu un motor V12 aspirat, acest Aston Martin V12 Vantage S din anul 2017 a fost scos de curand la vanzare peste Ocean, in statul american Wisconsin.

La aproape 190.000 de dolari, nota de plata a sportivei britanice nu este nici pe departe una pentru chiar toate buzunarele, insa exclusivitatea - numai 100 de astfel de exemplare au ajuns in SUA, costa.

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Pe langa caracteristicile enumerate anterior, acelasi Aston Martin V12 Vantage S din anul 2017 se mai poate lauda si cu o putere maxima de 565 de cai, plus un rulaj care nu depaseste cu mult 900 de kilometri.

Un alt element principal de atractie, daca este sa ne intrebi pe noi, il reprezinta caroseria British Racing Green care, impreuna cu interiorul din piele maronie, ii confera sportivei britanice un aspect atemporal.

Intr-un final, despre acest Aston Martin V12 Vantage S din anul 2017 mai trebuie spus si ca vine cu anumite elemente realizate din fibra de carbon, dar si cu o instalatie audio cu difuzoare de la Bang & Olufsen.

Daca mai conteaza, pretul original a sportivei britanice a fost de 237.426 de dolari, astfel ca viitorul proprietar se va putea bucura de ultima masina care ofera o cutie manuala cu un motor V12 aspirat... la reducere.

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Aston Martin V12 Vantage S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Aston Martin V12 Vantage S de vanzare
mai multe