Rar se-ntampla sa gasesti una la vanzare. Masina din 2007 are motor V12 si interior Versace

  • Un exclusivist Murcielago Versace va fi scos la vanzare pe 29 septembrie
  • Lamborghini a construit doar opt astfel de exemplare cu volan pe dreapta
  • Sub capota a fost instalat un motor cu 12 cilindri in V si 640 cai putere
Distribuie pe Facebook

Fabricata in mai putin de zece exemplare, versiunea cu volan pe dreapta a sportivei italiene de 640 CP este mai exclusivista chiar si decat un Bugatti Veyron Super Sport.

Primul Lamborghini in 12 cilindri dezvoltat alaturi de specialistii Grupului Volkswagen, vechiul Murcielago a fost oferit de-a lungul sale in numeroase versiuni si editii speciale.

Inclusiv sub forma unui model Versace, dezvoltat impreuna cu celebra casa italiana de moda si lansat pe piata in toamna anului 2006, cu ocazia Salonului Auto International de la Paris.

Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini Murcielago Versace

Numai 20 de exemplare au iesit in total de pe linia de productie a companiei din Sant'Agata Bolognese, insa doar opt dintre acestea au ajuns in showroom-uri cu volanul pe dreapta.

Un astfel de Lamborghini Murcielago va fi scos la sfarsitul lunii septembrie la licitatie, respectivul LP640 Versace gazduind in compartimentul motor o unitate de 6.5 litri si 640 CP.

O transmisie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, de unde si acceleratia de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3.4 secunde.

Dar nu performantele in linie dreapta reprezinta neaparat punctul forte al sportivei italiene cu 12 cilindri, acest rol revenindu-i mai degraba interiorului dotat cu piele si motive Versace.

Surprize placute intalnim si la exterior, acolo unde elemente caracteristice casei italiene de moda sunt insotite de jante Hermera si o capota transparenta pentru motorul de 6.5 litri.

Fabricat in cursul anului 2007 si rulat pentru aproape 11.000 de kilometri, acest exclusivist Lamborghini Murcielago LP640 Versace ar putea fi vandut cu pana la 190.000 de euro.

Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini Murcielago Versace

Lamborghini Murcielago Versace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Lamborghini Murcielago Versace
mai multe