Regele SUV-urilor de pe Nurburgring este disponibil si in Romania. Uite cat costa, sa stii cand il vezi pe strazi

Regele SUV-urilor de pe Nurburgring este disponibil si in Romania. Uite cat costa, sa stii cand il vezi pe strazi
  • Cel mai rapid SUV de pe Nurburgring
  • Motor V8 twin-turbo cu 600 de cai putere
  • 0-100 km/h in doar 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Noul Audi RS Q8 poate fi comandat si la noi in tara. Inaintea lansarii oficiale, un prototip al SUV-ului de performanta a doborat recordul, pentru acest tip de vehicule, pe bucla nordica a legendarului circuit de la Nurburgring.

Lamborghini Urus este unul dintre cele mai tari SUV-uri de pe piata. Chiar daca platforma este a gigantului german Volkswagen AG, pretul modelului italian este demn de un Lamborghini, depasind 200.000 de euro.

Audi RS Q8

Daca vrei acelasi pachet, inclusiv motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri, dar imbracat altfel si ceva mai accesibil, atunci noul Audi RS Q8 este o alegere numai buna pentru tine.

Audi RS Q8

In cazul sau, unitatea dezvolta 600 de cai putere si 800 Nm cuplu, indeajuns pentru a-l propulsa pana la 100 de km/h in doar 3.8 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul ajunge la 200 de km/h in 13.7 secunde inainte de a se opri, fortat, la 250 de km/h.

Audi RS Q8

SUV-ul de performanta din Ingolstadt nu este rapid, insa, numai in linie dreapta. Inaintea lansarii oficiale, un prototip a fost dus pe legendarul Nurburgring Nordschleife, pe care l-a parcurs in 7 minute si 42.2 secunde, devenind astfel cel mai rapid SUV de serie de pe celebrul circuit german.

Audi RS Q8

Noul Audi RS Q8 poate fi comandat acum si pe piata din Romania iar pretul de pornire este de 131.365 de euro cu TVA.

Audi RS Q8

Pentru acesti bani primesti, printre altele, jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch, hayon cu deschidere si inchidere electrica, volan sport, sistem de climatizare pe 4 zone, scaune fata incalzite si functie de memorie, tapiterie din piele/Alcantara, suspensie pneumatica sport, sistem de directie integrala, bare stabilizatoare active, Audi Virtual Cockpit si multe altele.

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS Q8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2020