Regreta si acum ziua in care a cumparat-o. Limuzina cu motor V8 si bord imbracat in piele se vinde astazi la pret de VW Golf

  • Un Jaguar XF construit in cursul anului 2009 a fost scos de curand la vanzare pe piata din Olanda
  • Respectivul exemplarul ascunde sub capota un motor supraalimentat cu opt cilindri, de cinci litri si 385 CP
  • Pretul modelului cu 133.123 de kilometri in bord a fost fixat la suma de numai 14.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Fabricata cu putin peste un deceniu in urma, chiar la sfarsitul anilor 2000, masina cu 385 de cai pe puntea spate a parcurs doar 133.123 de kilometri pana la momentul de fata.

Se remarca numaidecat prin caroseria de culoare verde si jantele din aliaj cu diametrul pe 19 inch, insa nimeni nu realizeaza ce ascunde sub capota aceasta limuzina Jaguar XF din 2009. Oferita la vanzare in schimbul unei sume care nu depaseste 14.900 de euro...

... masina cu 133.123 de kilometri la bord gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri si capacitatea de cinci litri sinonim cu o putere maxima de 385 de cai multumita compresorului din dotare.

Livrarea valorii respective se face exclusiv catre rotile de pe puntea spate, daca mai era cumva nevoie de precizat, care transforma sprintul de la 0 la 100 km/h intr-o problema de 5.7 secunde. Viteza de top: limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, ce altceva credeai?!

Asamblata cu putin peste un deceniu in urma, chiar la sfarsitul anilor 2000, respectiva limuzina Jaguar XF mai ofera, de asemenea, si o cutie automata cu sase rapoarte, dar si tapiterie din piele maronie / bej.

Dotarea disponibila in cazul masinii cu 133.123 km parcursi in total continua cu farurile bi-xenon si scaunele cu reglare electrica, plus functie de incalzire. Navigatia prin satelit, trapa pentru plafon si camera pentru marsarier sunt si ele prezente in peisaj, alaturi de altele.

Jaguar XF V8 de vanzare

Jaguar XF V8 de vanzare

Jaguar XF V8 de vanzare

Jaguar XF V8 de vanzare

Jaguar XF V8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Jaguar XF V8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2020