Regreta si acum ziua in care l-a cumparat. Ca sa fie sigur ca scapa de el, l-a ieftinit de SASE ORI!

Regreta si acum ziua in care l-a cumparat. Ca sa fie sigur ca scapa de el, l-a ieftinit de SASE ORI!
  • Acest Maybach 57 se vinde cu numai 54.980 de dolari
  • Limuzina de 5.7 metri are aproape 58.000 de kilometri la bord
  • Clientul este rasfatat cu toate dotarile de lux din 2004
Distribuie pe Facebook

Un Maybach 57 cu o vechime de 14 ani si aproape 58.000 de kilometri la bord a fost scos la vanzare pe piata din SUA pentru numai... 54.980 de dolari.

Unul dintre cele mai impresionante automobile din istoria omenirii, vechiul Maybach 57 s-a dovedit a fi un esec rasunator din punct de vedere financiar. Atat pentru Daimler, cat si pentru clientul final.

Daca lasam deoparte situatia grupului german si facem referire exclusiv la cumparatorul limuzinei de 5.7 metri lungime, un bun argument pentru sustinerea teoriei anterioare il reprezinta urmatorul exemplar.

Fabricat in anul 2004 si rulat pentru aproape 58.000 de kilometri, acest Maybach 57 se vinde in ziua de astazi pentru o nimica toata. 54.980 de dolari sau de vreo sase ori mai putin decat a costat de nou.

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Si nu este nimic in neregula cu limuzina de 5.7 metri lungime. Ba dimpotriva: pentru cativa bani in plus, persoana care se incumeta sa ia acasa automobilul german poate opta si pentru patru ani garantie.

Revenind la suma de 54.980 de dolari, in aceasta sunt incluse mai multe dotari interesante. Pentru inceput, acest Maybach 57 ofera o motorizari bi-turbo cu 12 cilindri in V si capacitatea de 5.5 litri.

Avem apoi caroseria finisata in doua culori, care transforma limuzina de 5.7 metri lungime intr-o aparitie extrem de speciala. Si mai interesant este insa ce anume se ascunde la interior, departe de privirile curiosilor.

Piele neagra cat vezi cu ochii, plus ornamente din lemn masiv. Si, fiind vorba despre un Maybach, fie el si numai 57, fotolii individuale cu reglare electrica, functie de memorare a pozitiei, incalzire etc.

Limuzina de 5.7 metri lungime se mai bucura, totodata, si de pilot automat adaptiv, navigatie prin satelit ori Keyless Entry. Vizibile din satelit, monitoarele din spatele scaunelor fata nici nu mai merita aduse in discutie.

In libera traducere, unul dintre cele mai impresionante automobile din istoria omenirii. Iar cel mai incitand aspect cu privire la acest Maybach 57 din anul 2004 este pretul de vanzare: doar 54.980 de dolari.

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Maybach 57 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Maybach 57 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2018