Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 se vinde acum la pret de Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 se vinde acum la pret de Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor V12 se vinde acum la pret de Golf
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, plus un set de scaune fata si spate cu functie de ventilatie - conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

O limuzina cu propulsor V12 la pret de hatchback? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: asamblat in urma cu circa 15 ani - in cursul lui 2007, acest Mercedes S65 AMG s-ar putea vinde curand, peste doar trei zile, cu numai 20.000 de dolari.

Finisata intr-o nuanta speciala de gri, parte a exclusivistei colectii botezate Designo, luxoasa masina cu motor bi-turbo de sase litri, 604 CP si - mai important decat atat, 1.000 Nm nu a parcurs decat 86.400 de kilometri, dupa cate se pare.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Aceeasi impresionanta limuzina cu propulsor V12 se mai bucura - potrivit anuntului de vanzare publicat, recent, pe un site de specialitate, si de o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon. Plus un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch.

Seria ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, printre altele, cu spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, evacuare sport - cu un numar de patru tobe de esapament, si diferite accente de crom.

De cealalta parte a portierelor - la interior, respectivul Mercedes S65 AMG vine cu o tapiterie din piele Nappa si ornamente realizate din lemn de stejar, ambele parte a aceleiasi exclusiviste colectii botezate Designo. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Masina cu motor bi-turbo de sase litri, 604 CP si - mai important decat atat, 1.000 Nm pluseaza cu scaune fata si spate cu functie de ventilatie, la care se adauga si un volan incalzit, o trapa panoramica, dar si plafon imbracat in Alcantara.

Luxoasa limuzina cu propulsor V12 a mai pregatit - conform anuntului publicat pe un site de specialitate, si un ceas IWC, si o instalatie audio Harman Kardon, camera pentru marsarier, pilot automat adaptiv, climatizare cu reglare pe patru zone. Etc.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzareMercedes S65 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze Mercedes S65 AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022