Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Asamblata in urma cu aproximativ 15 ani, aceasta se bucura inclusiv de scaune multifunctionale. Cu actionare electrica, cu incalzire, cu racire si - nu in ultimul rand, cu comenzi pentru memorarea pozitiei.

O masina cu motor V12 twin-turbo la pretul unui Volkswagen Golf? Exista: asamblat in 2007, urmatorul Mercedes SL600 ofera - in schimbul unei sume de numai 37.990 de euro, un benzinar cu 12 cilindri, cu doua turbine si o capacitate uriasa - de 5.513 centimetri cubi.

Mercedes SL600 de vanzare

Prin urmare, simpla apasare a pedalei de acceleratie va trezi la viata o herghelie cu 517 cai si - la fel de important de precizat, 830 de Newton-Metri. Indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, mai mult sau mai putin surprinzator, intr-un timp de doar 4.5 secunde - daca este sa tinem cont de spusele oficialilor companiei producatoare.

Seria atractiilor principale continua cu echiparea extrem de impresionanta - acelasi Mercedes SL600 bucurandu-se, la nivelul departamentului exterior, si de un pachet AMG - insotit de mici elemente restilizate pentru o doza extra de sportivitate. Si de jante pe 19 inch.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, respectiva masina combina o tapiterie din piele in doua culori contrastante - negru si maroniu, cu nenumarate ornamente din lemn. De pe lista cu dotari nu lipsesc - presupunand ca mai trebuia mentionat, nici plafonul retractabil din metal, scaunele cu actionare electrica, incalzire, ventilatie si functii de memorare a pozitiei, instalatia audio de la Bose, ecranul color etc.

Mercedes SL600 de vanzare

Mercedes SL600 de vanzare

Mercedes SL600 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes SL600 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2022