Renault a lansat in 2001 o compacta cu motor central. Unul dintre primele exemplare produse atunci se vinde acum

Renault a lansat in 2001 o compacta cu motor central. Unul dintre primele exemplare produse atunci se vinde acum
  • Un dealer auto vinde acum exemplarul 441 al seriei Renault Clio V6
  • Respectivul model are numai 69.952 de kilometri parcursi in 16 ani
  • Nota de plata a francezului cu motor central se ridica la 38.500 euro
Distribuie pe Facebook

Automobilul francez cu propulsie V6, cutie manuala si tractiune spate are numai 69.952 de kilometri la bord. Cat despre pretul de vanzare, acesta este pe masura pachetului primit de cumparator.

Un omagiu adus legendarului Renault 5 Turbo, versiunea Clio V6 a debutat oficial la inceputul anilor '2000, alaturi de un benzinar montat central, o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Cu o capacitate cilindrica de trei litri, motorul instalat in locul banchetei dezvolta o putere maxima de 230 CP, suficient pentru ca automobilul francez de 1.400 kg sa sprinteze pana la 100 km/h in putin peste 6.5 secunde.

Drept urmare, suspensia independenta ofera bare anti-ruliu, in timp ce sistemul de franare este compus din discuri ventilate, care masoara in diametru chiar si 330 mm - asa cum se intampla in cazul celor de pe puntea fata.

Pe plan estetic, versiunea Renault Clio V6 se diferenteaza de celelalte motorizari atat prin spoilere fata / spate agresiv stilizate, cat si prin aripi laterale proeminente, echipate cu prize de aer pentru racirea motorului V6.

Un set de jante cu design multispita si o evacuare dubla completeaza pachetul exterior, in timp ce departamentul interior ofera un volan sport in trei spite, o pereche de scaune cu suport lateral marit, plus... tapiterie albastra.

Ajunsi in acest punct, lasam deoparte caracteristicile generale ale automobilului francez si ne concentram exclusiv pe modelul din cazul de fata, fabricat acum mai bine de un deceniu si jumatate, in august 2001.

Scos la vanzare pentru suma de 38.500 de euro, respectivul Renault Clio V6 are numai 69.952 de kilometri la bord si este unul dintre primele exemplare iesite pe portile fabricii, avand numarul 441 potrivit anuntului.

Renault Clio V6 #441

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017