S-a aflat, in sfarsit, cum va arata noul M5 Facelift. Sefii de la BMW nu sunt insa deloc incantati cu asta

S-a aflat, in sfarsit, cum va arata noul M5 Facelift. Sefii de la BMW nu sunt insa deloc incantati cu asta
  • S-a aflat, in sfarsit, cum va arata noul M5 Facelift
  • Sefii de la BMW nu sunt insa deloc incantati cu asta
  • Masina bavareza va debuta abia in cursul zilei de maine
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata masina bavareza de performanta va debuta oficial abia in cursul zilei de maine, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ patru ani, cea mai recenta generatie a celebrului BMW Seria 5 a primit de curand un binemeritat facelift. De un astfel de tratament va beneficia pe viitor, chiar in perioada imediat urmatoare de timp, si versiunea de performanta M5, noua masina fiind insa deja nevoita sa renunta la o parte din secretele sale, multumita unei fotografii ajunse mai devreme pe internet.

Privita din fata, super-berlina cu motor V8 bi-turbo de 4.4 litri si (pana la) 625 de cai putere sub capota se remarca numaidecat prin contrastul dintre farurile inguste si grila uriasa a radiatorului, specialistii departamentului de design operand cateva modificari inclusiv la nivelul prizelor de aer regasite in echiparea spoilerului.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea din spate a caroseriei cu patru portiere in dotare, ei bine... mult anticipatul BMW M5 Facelift ar trebui sa mizeze cel putin pe o noua pereche de stopuri. In plus, nu ar fi deloc surprinzator - ba din contra!, daca viitoarea masina bavareza de performanta ar mai scoate la inaintare si cateva optiuni proaspete pentru gama de nuante exterioare, dar si jante realizate din aliaj.

In cabina, departe de privirile curiosilor, super-berlina cu motor V8 bi-turbo de 4.4 litri si (pana la) 625 de cai putere sub capota este asteptata sa ofere instrumente de bord complet digitale si display central cu diagonala maxima de 12.3" - pe langa nelipsitele elemente restilizate pentru o doza extra de sportivitate, evident.

Mult anticipata premiera mondiala a noului BMW M5 Facelift va avea loc pe data de 17 a lunii iunie, astfel ca doar cateva ore ne mai despart de publicarea primelor fotografii si informatii oficiale ale masinii bavareze de performanta. Care, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii, va fi vanduta ulterior si intr-o configuratie M5 CS, ce promite numeroase componente din fibra de carbon, dar si vreo 650 CP.

BMW M5 Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2020