S-a ieftinit cu peste 100.000 de dolari. Limuzina de 500 CP se vinde acum la pret de Dacie. POZE REALE

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Alpina B7
  • Modelul din 2007 vine cu 500 CP sub capota
  • Cumparatorul va avea de achitat pe masina 15.995 $
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard include motor V8 cu compresor mecanic, tapiterie din piele neagra, plus sistem multimedia pentru locurile spate.

Inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de zece ani, acest BMW Seria 7 transformat in Alpina B7 a costat - de nou, in 2007 - peste 117.000 de dolari.

Astazi, automobilul bavarez cu motor V8 de 4.4 litri si 500 de cai putere se vinde la pret de Dacie bine dotata, in schimbul unei sume de aproape 16.000 de dolari?

Pentru banii sai, cumparatorul mai primeste, pe langa propulsorul cu compresor mecanic anterior mentionat, si o cutie automata cu sase trepte de viteza.

Meniul respectivului BMW Seria 7 transformat in Alpina B7 continua cu farurile Bi-Xenon, scaunele fata cu incalzire, masaj, plus ventilatie si tapiteria din piele.

Totodata, automobilul bavarez se mai poate lauda cu pilot automat adaptiv, tehnologie Night Vision si chiar sistem multimedia pentru locurile spate.

Daca mai era nevoie de precizat, nu lipsesc din peisaj nici banalele geamuri electrice, navigatia prin satelit ori instalatia audio Harman Kardon.

Fiind un Alpina B7, acest BMW Seria 7 de la sfarsitul decadei anterioare vine inclusiv cu cateva elemente subtile de caroserie si jante de tip multispita.

Cat despre rulajul automobilului bavarez cu 500 CP, anuntul de vanzare publicat pe celebrul site Ebay vorbeste despre 223.700 de kilometri parcursi in total.

Alpina B7 de vanzare

Alpina B7 de vanzare

Alpina B7 de vanzare

Alpina B7 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Alpina B7 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2019