S-a lansat in 2015, dar nimeni nu a vazut-o pe strazi. Producatorul face acum noi precizari

S-a lansat in 2015, dar nimeni nu a vazut-o pe strazi. Producatorul face acum noi precizari
  • Arabii anunta versiunea de productie a modelului Fenyr SuperSport
  • Sportiva celor de la W Motors ofera un motor de patru litri si 900 CP
  • Acceleratia 0 - 100 km/h se realizeaza in mai putin de 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Sub capota intalnim o motorizare de patru litri si 900 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 2.7 secunde.

Fenyr SuperSport, fratele mai mic al celebrului Lykan Hypersport - modelul de peste trei milioane de dolari care a aparut in productia Fast and Furious 7, a debutat oficial la sfarsitul anului 2015, insa... nu a fost vazut niciodata in actiune sau parcat pe strazile planetei.

Aparent, exemplarul expus in cadrul Salonului Auto International organizat la Dubai acum doua toamne era doar un "simplu" concept car, o versiune de productie a sportivei de origine araba debutand abia zilele acestea, dupa cum afirma chiar oficialii companiei W Motors.

Vestea buna este ca nu multe s-au schimbat la nivel estetic, Fenyr SuperSport pastrand in varianta de strada liniile si formele care au transformat prototipul prezentat in urma cu mai bine de 24 de luni intr-o aparitie unica si inedita la nivelul intregii industrii constructoare de masini.

Totodata, propulsia este asigurata in continuare de o motorizare twin-turbo de patru litri si provenienta RUF - cu 900 CP si 1.200 Nm in dreptul valorilor maxime, daca te intrebai cumva, cuplata la o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate.

Potrivit ultimelor informatii oficiale, fratele mai mic al celebrului (W Motors) Lykan Hypersport reuseste astfel sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2.7 secunde, sportiva de origine araba continuand apoi sa sprinteze pana la si chiar dupa bariera celor 400 km/h.

Initial, despre productia acestui automobil s-a spus ca va fi limitata la doar 25 de exemplare pe an, insa anuntul care face referire la debutul versiunii de strada a modelului botezat dupa cel mai agresiv si periculos lup din mitologie nu ofera niciun fel de detaliu despre aspectul cu pricina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2017