S-a mai incheiat o era. Este final de drum pentru o indragita masina cu motor V12

S-a mai incheiat o era. Este final de drum pentru o indragita masina cu motor V12
  • Productia editiei speciale Lamborghini Aventador LP750-4 SV a luat sfarsit
  • Ultimul exemplar se lauda cu o configuratie speciala, inspirata de Porsche 918 Spyder
  • Clientii vor putea opta in continuare pentru un Aventador S de 730 CP
Distribuie pe Facebook

Productia sportivului Lamborghini Aventador LP750-4 SV a luat sfarsit. Ultimul exemplar al modelului italian cu propulsie V12 se regaseste in cladirea unui dealer auto din Edinburgh.

Echipata cu o unitate V12 de 6.5 litri si 750 CP, editia speciala Aventador LP750-4 SV ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice creatii marca Lamborghini.

Respectiva versiune a modelului Aventador este, de altfel, si una dintre cele mai rapide, ea reusind sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 2.8 secunde.

In plus, pentru ca meniul sa fie perfect, oficialii italieni au ales sa limiteze productia variantei cu pricina la doar 1.200 exemplare, dintre care numai 600 cu plafon fix.

Ultima bucata a parasit de curand linia de asamblare a companiei Lamborghini si se afla - cel putin pentru moment, in cladirea unui dealer auto din Edinburgh.

Vorbim, mai exact, despre o unitate cu o configuratie unica, a carei caroserie agresiv stilizata imprumuta nuanta Liquid Metal Blue de la Porsche 918 Spyder.

Pozele interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, insa ar fi chiar pacat ca aceasta masina sa nu aiba parte de o cabina pe masura exteriorului anterior amintit.

Daca productia editiei Aventador LP750-4 SV, cea a variantei continua la uzina din Sant'Agata Bolognese, acolo unde mai este asamblat si modelul Huracan.

Trecut de curand printr-un facelift minor, modelul Lamborghini Aventador este pus in miscare de o motorizare V12 de 6.5 litri si aproximativ 730 cai putere.

Unitatea in cauza lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca primii 100 km/h vin dupa 2.9 secunde.

Odata atinsa aceasta bariera, masina companiei italiene isi continua nestingherita incursiunea pana la 350 kilometri pe ora, potrivit informatiilor oficiale.

Lamborghini Aventador LP750-4 SV - Ultimul exemplar

Lamborghini Aventador LP750-4 SV - Ultimul exemplar

Lamborghini Aventador LP750-4 SV - Ultimul exemplar

Distribuie pe Facebook
mai multe